Cadde Aşk mı yaşıyorlar! Johnny Depp ve Jenna Ortega'dan açıklama

Aşk mı yaşıyorlar! Johnny Depp ve Jenna Ortega'dan açıklama

02.09.2023 - 10:52 | Son Güncellenme:

'Wednesday' adlı diziyle adını geniş kitlelere duyuran Jenna Ortega (20), 'Beetlejuice 2' (Beterböcek 2) filminde birlikte çalışacağı konuşulan Johnny Depp'le (60) duygusal olarak yakınlaştığı dedikodusunu cevapladı. Dünyaca ünlü ABD'li aktörden de çok konuşulan iddiaya ilişkin açıklama geldi.

Aşk mı yaşıyorlar Johnny Depp ve Jenna Ortegadan açıklama

Eski eşi Amber Heard'le kameralar önünde gerçekleşen hukuk mücadelesini kazanan Johnny Depp'in, Jenna Ortega ile Beterböcek 2'de birlikte çalışacağı ve ikilinin birlikte görüldüğü öne sürüldü.

Haberin Devamı

Altın Küre Ödülleri'nde (Golden Globes) 'Televizyon Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu' adaylığı bulunan Ortega, kendisinden 40 yaş büyük Hollywood yıldızı ile aşk yaşadığı söylentileri sonrası sessizliğini bozdu.

Aşk mı yaşıyorlar Johnny Depp ve Jenna Ortegadan açıklama

"GÜLEMİYORUM BİLE"

Wednesday dizisiyle şöhreti yakalayan genç oyuncu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aşk mı yaşıyorlar Johnny Depp ve Jenna Ortegadan açıklama

Bu o kadar saçma ki gülemiyorum bile. Hayatımda Johnny Depp ile hiç tanışmadım ya da çalışmadım. Lütfen yalanlar yaymayı bırakın ve bizi rahat bırakın.

"DEHŞETE DÜŞTÜ"

Johnny Depp'in menajeri ise "Bay Depp'in Bayan Ortega ile hiçbir kişisel ya da profesyonel ilişkisi yoktur. Onunla hiç tanışmamış ya da konuşmamıştır. Onunla herhangi bir projede yer almıyor ve almayı da düşünmüyor. İtibarına ve kariyerine zarar vermeyi amaçlayan bu asılsız ve kötü niyetli söylentiler karşısında dehşete düşmüştür" ifadelerini kullanarak, gündem olan iddiayı kesin bir dille yalanladı.

Aşk mı yaşıyorlar Johnny Depp ve Jenna Ortegadan açıklama

Haberin Devamı

OLAYLI BOŞANMA VE TAZMİMAT

Johnny Depp ile Amber Heard, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanışıp, yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından 2017'de boşanmıştı. Oyuncu çiftin birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran 2022'de sonuçlanmıştı.

Aşk mı yaşıyorlar Johnny Depp ve Jenna Ortegadan açıklama

Jüri, Heard'ün eski eşine iftira attığına ve 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak aktörün zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar vermişi. Sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürülmüştü. İkilinin avukatları, Heard'ün sigorta şirketi tarafından Depp'e 1 milyon dolar ödenmesini öngören bir anlaşma imzalamıştı.