Cadde Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu!

Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu!

09.12.2022 - 10:55 | Son Güncellenme:

'Red Sparrow' (Kızıl Serçe), 'Silver Linings Playbook' (Umut Işığım) ve 'X-Men' gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Jennifer Lawrence, şöhreti yakalamasının en büyük basamaklarından biri olan 'Hunger Games' (Açlık Oyunları) serisinde rol aldığı dönemde kilo vermesi yönünde baskı gördüğünü açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, rolüyle ilgili en büyük sohbet konusunun 'Ne kadar kilo vereceği' olduğunu itiraf etti.

Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu

Milliyet.com.tr
Ekim 2019’da ABD’deki Rhode Adası’nda ailesi ve yakın arkadaşlarının katıldığı gizli bir düğünle evlendiği sanat galerisi işletmecisi Cooke Maroney ile mutlu bir birliktelik sürdüren oyuncu Jennifer Lawrence, ilk bebeğini şubat ayında dünyaya getirmişti. Lawrence, daha önce verdiği bir röportajda da çocuğunun özel hayatını korumayı planladığını söylemişti.

Haberin Devamı

ÜNLÜ BİLİM KURGU FİLMİNDEKİ ROLÜNDEN PİŞMAN

Evlenip çocuk sahibi olduğu dönemde kariyerine uzun bir süre ara veren ve yeni filmi ‘Causeway’ ile beyazperdeye dönmeye hazırlanan Jennifer Lawrence, en çok pişmanlık duyduğu rolünü de paylaşmıştı. Oscar ödüllü oyuncu, The New York Times’a verdiği röportajda; 2016 yılında rol aldığı ünlü bilim kurgu filmine dair itirafta bulunmuştu.

Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu

"ADELE BU ROLÜ ALMAMAMI SÖYLEDİ"

Chris Pratt ile başrollerini paylaştığı Passengers (Uzay Yolcuları) adlı filmde rol alan yıldız, bu rolünden pişmanlık duyduğunu ve o dönem standartların kendisi için farklı bir seviyede olduğunu belirtmişti.

32 yaşındaki oyuncu, yakın arkadaşı olan İngiliz şarkıcı Adele’in de bu rolünü onaylamadığını söylemişti. Lawrence “Adele bu rolü almamamı söyledi. Uzay filmleri yeni vampir filmleri dedi bana. Onu dinlemeliydim” demişti.

Haberin Devamı

"MÜTHİŞ BİR SORUMLULUKTU"

Tüm bunların ardından Jennifer Lawrence, gişe rekorları kıran 'Hunger Games' (Açlık Oyunları) film serisindeki rolü için kilo vermesi yönünde baskı gördüğünü açıkladı. Başrol karakteri Katniss Everdeen'i canlandırdığında henüz 20 yaşında olan aktris, kilosunun 'en büyük sohbet konusu' olduğunu itiraf etti.

Bu büyük rolün 'müthiş bir sorumluluk' olduğunu paylaşan yıldız, şu ifadeleri kullandı:

'Hunger Games' müthiş bir sorumluluktu. Kitapların ünü çok fazlaydı ve hedef kitlenin gençler olduğunu biliyordum. En büyük sohbetimizin, 'Ne kadar kilo vereceksin?' konusu üzerine olduğunu hatırlıyorum.

Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu

DİYET YAPMAMA KONUSUNDA GÜÇLÜ KALDI

Ancak Jennifer, kilo vermesi yönünde baskı hissetmesine rağmen, hem kendisi hem de genç hayranları için rol için diyet yapmama yaklaşımında güçlü kaldı.

DailyMail'de yer alan habere göre ünlü isim; "Genç olmam ve diyet yapamamamın yanı sıra, Katniss gibi giyinmek isteyecek tüm kızların belirli bir kiloda olmadıkları için bunu yapamayacaklarını hissetmelerini ister miydim, bilmiyorum" diye ekledi.

Aynı adlı romanlardan uyarlanan seride Katniss karakteri, acımasız bir oyunda hayatta kalmaya çalışan, hayatını açlık içinde geçiren genç bir kadındı. Filmin yöneticileri, ünlü ismin buna uyması için zayıflaması gerektiğini öne sürüyordu.

Jennifer Lawrence: Kilom en büyük sohbet konusu oldu

"AÇKEN ÇALIŞAMAZSIN"

Öte yandan daha önce de konuya değinen Lawrence, diyete karşı olduğunu açıkça dile getirerek, "Bir rol için kendimi asla aç bırakmayacağım" açıklamasını yapmıştı:

Ben diyet yapmam. Egzersiz yapıyorum! Ama diyet yapmıyorum. Açken çalışamazsın, anlıyor musunuz?