Cadde Johnny Depp'i yalnız bırakmadılar! Amber Heard davası sonrası da birlikteler

Johnny Depp'i yalnız bırakmadılar! Amber Heard davası sonrası da birlikteler

06.10.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Karayip Korsanları' serisinin başarılı oyuncusu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında taraflar, geçtiğimiz aylarda karşılıklı olarak temyize gitmişti. Son olarak Jeff Beck ile ABD'deki konser turuna başlayan Depp'in sahnesini izlemeye, hayranlarının dışında karalama davasından tanıdık isimler de geldi.

Johnny Deppi yalnız bırakmadılar Amber Heard davası sonrası da birlikteler

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran'da jüri üyelerinin oy birliğiyle aldığı kararla sonuçlandı.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Jüri, Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra beş milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak sonrasında bu rakam, beş milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bin dolara düşürüldü.

Johnny Deppi yalnız bırakmadılar Amber Heard davası sonrası da birlikteler

Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil başkaca insanları da lekelediğine karar vererek, Heard'ün 'kötü niyetle' hareket ettiğine hükmetti.

Jüri, Herad'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Heard ve Depp, geçtiğimiz aylarda ise bu kararlar için karşılıklı olarak temyize gitti.

Haberin Devamı

AVUKATIYLA YOLLARINI AYIRDI

Heard, aleyhine sonuçlanan davanın ardından kendisini savunan avukatının işine son verdi. Altı hafta süren karalama davasında 'Aquaman' yıldızını temsil eden Elaine Charlson Bredehoft, Heard ile yollarını ayırdı. Bu yılın başlarında The New York Times'ı, 2008 başkan yardımcısı adayı Sarah Palin'e karşı açılan bir hakaret davasında temsil eden avukat David L. Axelrod ve Jay Ward Brown, temyiz için Bredehoft'un görevini devralacak.

Johnny Deppi yalnız bırakmadılar Amber Heard davası sonrası da birlikteler

AVUKATLARI DA GELDİ

Tüm bunların ardından Johnny Depp, önceki akşam Washington D.C.'de Jeff Beck ile ABD turuna başladı ve seyirciler arasında bazı özel konukları da vardı. 59 yaşındaki ünlü isim, karalama davasındaki avukatları Camille Vasquez ve Ben Chew'in de aralarında bulunduğu bir kalabalığın önünde sahne aldı.

Dailymail'de yer alan habere göre; aktörün davasını kazanmasına yardım eden ve konser için VIP geçişleri alan avukatları kameralara poz verirken, Depp ile Beck sahneye çıktı. Johnny, konserine gelen hayranları tarafından büyük coşkuyla karşılandı.