Cadde Johnny Depp MTV Video Müzik Ödülleri'nde! 'İşe ihtiyacım vardı'

Johnny Depp MTV Video Müzik Ödülleri'nde! 'İşe ihtiyacım vardı'

29.08.2022 - 12:34 | Son Güncellenme:

ABD'li oyuncu Johnny Depp ile 2015-2017 yılları arasında evli kaldığı meslektaşı Amber Heard'ün olaylı davasında taraflar, geçtiğimiz haftalarda karşılıklı olarak temyize gitmişti. Davada bundan sonra ne olacağı merak konusu olurken; Depp MTV Video Müzik Ödülleri'ne (VMA) katıldı. Ünlü ismin törene katılması bazıları tarafından desteklenip, bazıları tarafından tepki görürken; Heard'ün kız kardeşi Whitney de konuyla ilgili sessizliğini bozdu. İşte detaylar...

Johnny Depp MTV Video Müzik Ödüllerinde İşe ihtiyacım vardı

Hollywood yıldızı Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran'da sonuçlandı.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Oy birliğiyle alınan kararda, Jüri Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Johnny Depp MTV Video Müzik Ödüllerinde İşe ihtiyacım vardı

Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil başkaca insanları da lekelediğine karar vererek, Heard'ün "kötü niyetle" hareket ettiğine hükmetti.

Jüri, Herad'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Heard ve Depp, geçtiğimiz haftalarda ise bu kararlar için karşılıklı olarak temyize gitti.

Haberin Devamı

MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ'NE KATILDI

Tüm bunların ardından Johnny Depp, MTV Video Müzik Ödülleri'ne (VMA) katıldı. 59 yaşındaki Depp ekranda olduğu birkaç saniyede, kazananlara verilen VMA'nın ikonik gümüş astronot heykeli gibi giyinmiş bir hologram aracılığıyla sahnede göründü ve; "Hey, biliyor musunuz? İşe ihtiyacım vardı" diyerek şaka yaptı.

O sırada arka planda çalan LL Cool J'nin 'Mama Said Knock You Out' şarkısı, ünlü ismin eski eşi Amber Heard ile olan kötü ilişkisine bir gönderme olarak yorumlandı.

Johnny Depp MTV Video Müzik Ödüllerinde İşe ihtiyacım vardı

"İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY İÇİN MÜSAİTİM"

Page Six'te yer alan habere göre; Depp, gösterinin başka bir bölümünde daha ortaya çıkarak, şunları söyledi:

Doğum günleri, bar mitzvahlar (erkek Yahudi çocuklarının reşit olma töreni), bat mitzvahlar (kız Yahudi çocuklarının reşit olma töreni), düğünler, cenaze törenleri ve ihtiyacınız olan her şey için müsait olduğumu bilmenizi istiyorum.

"GERÇEKTEN İĞRENÇ"

Aktörün törene katılması ise, sosyal medya kullanıcılarından karışık tepkiler aldı. Radyo yapımcısı Shem, konu hakkında konuşarak; "Johnny Depp'in #VMA'ların Ay adamı olması kesinlikle bir seçim" dedi. Gazeteci Alex Suskind ise, "Johnny Depp'in VMA'lara bu 'eğlenceli görüntüler' için gelmesi gerçekten iğrenç" diye yazdı.

Bir başka Twitter kullanıcısı da, "Johnny Depp'in 'Hey, işe ihtiyacım vardı' demesi oldukça komikti, ancak bunun ne hakkında olduğunu bilmek için yaşanan Depp-Heard dramasını iyi bilmeniz gerekiyor. Bununla birlikte, iftiraya uğraşmış bir adama yeniden ilgi odağı olma şansı verdikleri için VMA'lara teşekkür ederim" mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

Johnny Depp MTV Video Müzik Ödüllerinde İşe ihtiyacım vardı

"Johnny Depp, 'bir şaka yapılacaksa, ben yapacağım' dedi ve bunu onun için seviyorum" ve "Johnny Depp'in VMA'da olması berbat. Davada kimin tarafında olursanız olun, o adamın idol olarak görülmemesi gerek" gibi yorumlar da yapıldı.

HEARD'ÜN KARDEŞİNDEN TEPKİ!

Aktörün törene katılmasına bir tepki de Amber Heard'ün kardeşi Whithey'den geldi. Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaşım yapan Heard; #istandwithamberheard (Amber Heard'ün yanındayım) etiketini ekleyerek, şu ifadeleri kullandı:

MTV, iğrençsin ve açıkça çaresizsin! Umarım bu kararı verenlerin hiçbirinin kızı yoktur.

Johnny Depp MTV Video Müzik Ödüllerinde İşe ihtiyacım vardı

KENDİ HESABINDAN PAYLAŞTI

Tepkilerle ilgili bir açıklama yapmayan Depp ise, VMA'de göründüğü anlardan birini 27.5 milyon takipçisi bulunan sosyal medya sayfasından paylaşarak, "Bilin bakalım kim?" notunu yazdı.