Cadde 'Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e çocuklarının önünde darp' iddiası!

'Kaan Tangöze'den Seçkin Piriler'e çocuklarının önünde darp' iddiası!

08.05.2019 - 11:14 | Son Güncellenme:

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'nin, 2016 yılında boşandığı Seçkin Piriler'i çocuklarının gözü önünde darp ettiği iddia edildi. Piriler'in, karakola gitmesi ve yüzünde morlukların olması dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ise 'darp' iddiasını yalanladı.

Kaan Tangözeden Seçkin Pirilere çocuklarının önünde darp iddiası

Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programının haberine göre; darp iddiasıyla ilgili açıklama yapan Seçkin Piriler'in avukatı Ayşegül Mermer, canlı yayına bağlanarak olayın tüm detaylarını anlattı.

Haberin Devamı

Eşi Kıvılcım Ural'a açtığı davayı geri çekmesini istediği Seçkin Piriler'den olumsuz yanıt alan ünlü şarkıcının, çocuklarının gözü önünde eski eşine şiddet uyguladığı ve "Çocuklarımın velayetini alacağım" diyerek Piriler'i tehdit ettiği öne sürüldü.

Bu haberlerin ardından Kaan Tangöze de bir açıklama yaptı. Tangöze yazılı açıklamasında şu satırlara yer verdi: "Dün akşamdan itibaren basın ve sosyal medyada eski eşimi darp ettiğime dair çıkan haberlerin hiçbiri gerçeği doğru yansıtmamaktadır.
Bu karalama ve akıl almaz iftira karşısında, ben de kendisi hakkında hukuki süreci başlatmış bulunuyorum. Detaylı bilgilendirme avukatım Hatice Özlem Bakırcı tarafından kamuoyu ile paylaşılacaktır."

O gece neler yaşandı? Kaan Tangöze'nin bu hale gelmesindeki asıl sebep Kıvılcım Ural mıydı? İşte tüm merak edilenler...