Cadde Kaan Yıldırım: Hande Erçel ne söylüyorsa doğrudur

Kaan Yıldırım: Hande Erçel ne söylüyorsa doğrudur

17.06.2022 - 08:10 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu ile tatil yapan ünlü oyuncu Kaan Yıldırım, İstanbul'a döndü. Görüntülendiği mekan çıkışı ayaküstü basın mensuplarıyla konuşan Yıldırım, bir süre aşk yaşadıktan sonra ayrıldıkları konuşulan Hande Erçel'in, "Kaan benim arkadaşım" sözlerinin hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Kaan Yıldırım: Hande Erçel ne söylüyorsa doğrudur

'Sen Çal Kapımı' dizisinde başrolleri paylaştığı Kerem Bürsin'le 'reklam birlikteliği' iddialarının gölgesinde yaşadığı ayrılık sürecinin ardından, meslektaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, geçtiğimiz mart ayında ünlü oyuncuyla Emirgan'da bir mekanda eğlenmişti.

Haberin Devamı

Gece boyu samimi oldukları iddia edilen çift, çıkışta Yıldırım’ın arabasına binmişti. Arka koltuğa binen ikili, basın mensuplarına görüntü vermek istemese de planları tutmamıştı. İkilin aşkı, tüm bunların ardından Londra'da belgelenmişti.

Kaan Yıldırım: Hande Erçel ne söylüyorsa doğrudur

'OTELDE GÖREVLİLERLE TARTIŞTI' İDDİASI!

İkili, geçtiğimiz haftalarda da Marmaris tatilinde objektiflere yakalanmış, sosyal medyada yayınlanan bu görüntüler nedeniyle Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve kaldıkları otelde görevlilerle tartıştığı ileri sürülmüştü. Ünlü ismin, "Biz gözlerden uzakta olmak için buraya geldik ama görüntülerimiz her yerde" diyerek yetkililere çıkıştığı ve fotoğrafların kimin tarafından çekildiğinin bulunmasını istediği iddia edilmişti.

Yakışıklı oyuncunun, sevgilisi ile geçirdikleri tatil için 270 bin TL harcadığı da konuşulanlar arasındaydı.

Haberin Devamı

AYNI YERDEN PAYLAŞIM YAPTILAR

Yakışıklı oyuncunun daha önce de adının birlikte anıldığı Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden paylaşım yapması dikkat çekmiş, "Hande Erçel'i çabuk unuttu" ve "Yeni bir aşka yelken açtı" şeklinde iddialar ortaya atılmasına sebep olmuştu.

KAAN'IN KEYFİ YERİNDE

Yıldırım, geçtiğimiz gün ise Dalyan'da yer alan ünlü bir plajda yaz sezonunu açmıştı. Önceki günlerde Erçel’i aldattığı haberli ile gündeme gelen Yıldırım, ablası ve yeğeni ile tatilin keyfini çıkarmıştı.

Çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarının 'ayrılık' sorularına sessiz kalmayı tercih eden yakışıklı oyuncu, ablası ve yeğeni ile arabasına binerek uzaklaşmıştı.

Kaan Yıldırım: Hande Erçel ne söylüyorsa doğrudur

YILMAZ'IN TEKNESİNDE BULUŞTULAR

Şimdilerde Bodrum giden ve tatilin tadını çıkaran Cem Yılmaz, son projesinde birlikte çalıştığı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ve arkadaşı Kaan Yıldırım ile bir araya geldi.

Önceki gece Yalıkavak'ta bir mekanda birlikte eğlenen üçlü, ertesi gün Cennet Koyu'nda Cem Yılmaz'ın teknesinde buluştu. Uraz ve Kaan, seabob yaparken Cem Yılmaz o anda teknesinde yüzüstü yatarak görüntüledi.

Bir süre denizin ortasında hem yüzen hem sohbet eden üçlü bol bol kahkaha attı. İki gündür Bodrum'da gece gündüz birlikte vakit geçiren yeni kankalar, deniz sefası sonrası teknenin arkasında sohbete devam ettiler.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A DÖNDÜ

Tüm bunların ardından Yılmaz ve Kaygılaroğlu ile tatilinden dönen Yıldırım, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Bodrum tatilinde eğlendiği sırada yanında bir kadın ile görüntülenen ve kaçamak haberleri çıkan Yıldırım, “Bir mekanda eğlenirken şans eseri aynı mekanda eğlenen başka birileri ile yazıldım. Birkaç habere maruz kaldım. Kuzenim ile tekne tatiline çıktım, orada bambaşka bir şey çıktı. Bu herhalde bu mesleğin bir cilvesi. Bir tek ben maruz kalmıyorum. Artık alıştık” diye konuştu.

Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Kaan Yıldırım için; "Arkadaşım ve arkadaşım olarak kalacak" demişti. Bu sözlerle ilgili ise Kaan Yıldırım; "Doğrudur, Hande ne söylüyorsa doğrudur" dedi.

Kaan Yıldırım: Hande Erçel ne söylüyorsa doğrudur

NE OLMUŞTU?

Ayrılık haberlerinin ardından Etiler'de bulunan menajerlik şirketinden çıkarken kameralara yansıyan Erçel, Kaan Yıldırım'ın görüntüleri hatırlatılınca şu açıklamayı yapmıştı:

Yani şöyle diyeyim o zaman, hayatımda kimse yok. Şu an işimle yoğunum ve çok mutluyum. Kaan her zaman arkadaşımdı. Arkadaşım kalacak.