Cadde Hande Erçel'den Kaan Yıldırım cevabı!

Hande Erçel'den Kaan Yıldırım cevabı!

12.05.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Hande Erçel, yüzü olduğu bir mücevher markası ile çıkardıkları koleksiyonun lansmanına katıldı. Koleksiyonun detaylarından ve kendi katkılarından bahseden Erçel, Kaan Yıldırım sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım cevabı

'Sen Çal Kapımı' adlı dizinin setinde tanışan Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı, Maldivler'de ortaya çıkmıştı. 2021 yılında aşk yaşadıkları belgelenen ikili, geçtiğimiz haftalarda ayrılmıştı. Kaan Yıldırım ise; geçen yıl Hadise ile aşk yaşamıştı. İlişkileri bir yıl süren çift, ayrıldıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

Haberin Devamı

Kaan Yıldırım ise, 2019’da Ezgi Eyüboğlu’dan boşanmış, 2021 yazında Hadise’den ayrılmıştı. Yıldırım, Ocak ayı sonunda "Kalbim boş. Belki ‘14 Şubat’ta Uraz Kaygılaroğlu ile romantik bir yemek yeriz" diye espri yapmış; adı üç hafta önce de Kerem Bürsin’den yeni ayrılan Hande Erçel ile anılmıştı.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım cevabı

BAŞ BAŞA TATİL YAPTILAR

İkili aşk iddialarını yanıtsız bırakmıştı. Ortaya atılan söylentilere gülüp geçen Hande Erçel ile Kaan Yıldırım’ın ilişkisi, İngiltere’de belgelenmişti. Gossippasta'nın haberine göre; ikili Londra’da baş başa tatil yaparken görüntülenmişti.

Hande Erçel'in, Kaan Yıldırım ile çıkan aşk iddialarına yakın çevresine, "Kimseyle aşk yaşamıyorum. Kafamı dinleyeceğim bir süre" dediği öğrenilmişti.

Haberin Devamı

"ARTIK DÖNÜŞ YOK"

Kerem Bürsin, Hande Erçel'le barışmak için yakın çevresini devreye sokmuş; ancak Hande Erçel’in arkadaşlarına "Tamamen bitti, artık dönüş yok" dediği ifade edilmişti.

Önceki haftalarda yeni bir aşka yelken açtığı Kaan Yıldırım ile Londra tatilinden dönen Hande Erçel, önceki gün Etiler’de objektiflere yansımıştı. Yüzünün güldüğü görülen 28 yaşındaki oyuncu, aşk hayatıyla ilgili konuşmuş; keyfinin çok yerinde olduğunu belirten Erçel, "Her şey yolunda, çok iyiyim" şeklinde konuşmuştu.

KAAN YILDIRIM İTİRAFI

Londra tatili sorulan güzel oyuncu, "Bu aralar birazcık tatil yaptım, evet" yanıtını vermişti. Erçel, Kaan Yıldırım’la birlikteliğiyle alakalı ise şu açıklamayı yapmıştı:

Ben çok iyiyim, her şey yolunda. Çok güzel.

"GEREKSİZ SORU"

Eski sevgilisi ve son dizisindeki partneri Kerem Bürsin’le ayrıldıkları hatırlatılan ünlü oyuncu, "Arkadaşlığınız devam ediyor mu?" sorusu üzerine, "Çok gereksiz bir soru oldu. Olur mu öyle şey? Bu şeyleri konuşmayalım hiç, gerek yok" demişti.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım cevabı

"BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM"

Ünlü isim, son olarak yüzü olduğu bir mücevher markasına özel olarak hazırladığı koleksiyon ve Dubai'de çekilen reklam filminin lansmanına katıldı. Erçel, kendi adını taşıyan koleksiyonu davetlilerle paylaşarak, şöyle konuştu:

"Tasarım ekibiyle birlikte hazırladığımız kapsül koleksiyonumuzla ilgili büyük bir heyecan duyuyorum. Yaza özel hazırladığımız bu kapsül mücevher koleksiyonunda birçok ilham kaynağımız var. Doğa her zaman tüm güzellikleriyle ilhamımızın ana kaynağıydı. Bunun yanı sıra okuduğum kitaplar, izlediğim filmler, sanata olan aşkım ve bakışım, sürreal ve soyut çalışmalarına hayran olduğum ressamlar ve benim için hayatımda her zaman anlamı olan figürler... İlham biraz sizde biriken ve yaşamdan süzdüklerinizdir. Bu nedenle hepsi ilham kaynağım oldu. Tasarım ekibi çizimlerimi o kadar güzel bir forma dönüştürdü ki onlara da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum."

Haberin Devamı

"ÇEKİMLER ÇOK KEYİFLİ GEÇTİ"

Güzel oyuncu, reklam filmiyle ilgili ise, "Dubai çekimleri çok keyifli geçti. Ancak sıcaklıkların en yüksek olduğu saatlerde çekime birkaç saat ara vermek zorunda kaldık. Dubai'de bu çekimi gerçekleştirmek benim için heyecan verici bir deneyimdi" dedi.

KAAN YILDIRIM SORUSU

Basın mensuplarının, özel hayatıyla ilgili soruları kabul etmeyen Erçel'e, "Kaan Yıldırım ile ilişkiniz de hayırlı olsun, neler söylemek istersiniz? Londra'da da tatil yaptınız" diye sorması üzerine ünlü isim, şu cevabı verdi:

Haberin Devamı

Özel bir gün için buradayız, her şey yolunda.

Hande Erçel, bu yanıtıyla Yıldırım ile aşkının iyi gittiğini dile getirmiş oldu.

Hande Erçelden Kaan Yıldırım cevabı

TESADÜFÜN BÖYLESİ!

Öte yandan iş insanı Mehmet Dinçerler, adını ilk kez 2017 yılında Hande Erçel ile aşk yaşadığı iddiasıyla duyurmuştu. Birlikte görüntü vermemeye özen gösteren ikilinin, Dinçerler'in iş yoğunluğu nedeniyle ayrıldığı öne sürülmüştü. Hadise ile Dinçerler'in nişanlanması, şarkıcının eski sevgili Kaan Yıldırım'ın ise Hande Erçel ile görüntülenmesi 'tesadüfün böylesi' dedirtmişti.