Cadde Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama

Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu! Kate Micucci'den açıklama

20.12.2023 - 10:30 | Son Güncellenme:

Amerikan durum komedisi 'The Big Bang Theory' dizisinde hayat verdiği 'Lucy' karakteriyle tanınan Kate Micucci, geçtiğimiz günlerde akciğer kanserine yakalandığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ABD'li oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu Kate Micucciden açıklama

12 sezon boyunca yayınlanan The Big Bang Theory'de 2013–2017 yılları arasında rol alan Kate Micucci'nin akciğer kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. TikTok'ta bir video yayınlayan 43 yaşındaki aktris, ameliyat olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

"HAYATIMDA HİÇ SİGARA İÇMEDİM"

Hey millet! Hastanedeyim ve bunun nedeni akciğer kanseri ameliyatı olmam. Kanseri gerçekten çok erken yakaladılar. Bu gerçekten çok garip çünkü hayatımda hiç sigara içmedim. Yani bu benim için bir sürpriz oldu. Sanırım böyle şeyler oluyor. Ameliyatla tümörü çıkardılar ve şu an iyiyim.

Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu Kate Micucciden açıklama

"AKCİĞERİMDE LEKE TESPİT EDİLDİ"

Micucci, paylaşımının yorumlar bölümünde bir takipçisinden gelen soru üzerine hastalığının nasıl teşhis edildiğini de anlatmıştı: Kan tahlillerimde bir değerin normalden fazla yüksek olduğu belirlendi. Vücudumda yüksek oranda iltihap tespit edildi. Bir uzman doktora gittim ve yapılan testler sonucunda akciğerimde küçük bir leke tespit edildi.

Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu Kate Micucciden açıklama

"KANSERDEN KURTULDUM"

Başarılı bir operasyon geçiren ünlü oyuncu, 250 binden fazla takipçisinin bukunduğu Instagram hesabından yayınladığı açıklama ile son durumu hakkında bilgi verdi.

Geçen haftaki ameliyat sayesinde kanserden kurtuldum ve başka bir tedaviye gerek yok. Bana çok iyi bakan böyle harika doktor ve hemşirelere sahip olduğum için çok şanslıyım. Ve bu kadar erken bulduğum için çok şanslıyım.

Kansere yakalanan oyuncunun sağlık durumu Kate Micucciden açıklama