Cadde ‘Kaplan’ saldırısı

‘Kaplan’ saldırısı

04.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Seçkin Piriler, arkadaşı Meral Kaplan’la Bodrum’daki evinde kavga etti. Kaplan, elindeki çatalla saldırdığı Piriler’i çeşitli yerlerinden tırnaklayarak darp etti.

‘Kaplan’ saldırısı

Seçkin Piriler’in, Bodrum Gündoğan’daki evinde misafir olarak ağırladığı arkadaşı Meral Kaplan’la kavga ettiği iddia edilmişti. Olay, Piriler’in darp edildiği fotoğrafların ortaya çıkmasıyla belgelendi. Bir süredir çocuklarıyla tatil yapan Piriler ve Kaplan’ın, olay günü akşam yemeği yedikten sonra, çocukları yüzünden sözlü tartışmaya başladığı öğrenildi. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüşünce, araya giren komşuları ikiliyi sakinleştirmeye çalıştı.

Elindeki çatalla Piriler’in üzerine yürüdüğü iddia edilen Kaplan, arkadaşının yüzüne tokat atıp, vücudunun çeşitli yerlerini tırnaklayıp, morarttı. O esnada evde elektrikçi ve yardımcısının olduğu, ikilinin çocuklarının da kavgaya şahit olduğu söyleniyor. Kaplan’ın küfürlü bir şekilde tehdit ettiği arkadaşının evinden eşyalarını toplayıp ayrıldığı öğrenildi. Piriler’in şikayetçi olmak istediği, ancak araya giren Kaplan’ın avukatının modeli ikna ettiği konuşuluyor.

‘Kaplan’ saldırısı

‘Kaplan’ saldırısı