Cadde Kenan İmirzalıoğlu'ndan Cüneyt Arkın'ın sözlerine yanıt!

Kenan İmirzalıoğlu'ndan Cüneyt Arkın'ın sözlerine yanıt!

03.03.2022 - 07:43 | Son Güncellenme:

Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Ulus’ta spor salonuna girerken görüntülendi. İkinci kez kız babası olmaya hazırlanan oyuncu, usta sanatçı Cüneyt Arkın’ın sözlerine cevap verirken, ilk kez baba olmaya hazırlanan meslektaşı ve yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ'la yaptığı telefon görüşmesini de anlattı.

Kenan İmirzalıoğlundan Cüneyt Arkının sözlerine yanıt

Ulus’ta objekttiflere takılan Kenan İmirzalıoğlu, mutluluğunu muhabirlerle paylaştı. Mayıs sonu gibi ikinci bebeklerini kucaklarına alacaklarını söyleyen İmirzalıoğlu, “Sinem’in sağlığı, sıhhati yerinde. Mayıs sonu gibi inşallah Allah tamamına erdirecek” dedi.

Haberin Devamı

"ÖNE ÇIKAN BİR İSİM YOK"
Kızlarına henüz isim düşünmediklerini ifade eden oyuncu, "Daha düşünüyoruz. Karar vermiş değiliz. Öne çıkan bir isim yok. Arada kalıyoruz. Nasıl olsa öğreneceksiniz” diye konuştu. Doğuma hazırlanan eşi Sinem Kobal ile sık sık Ege’ye gidip geldikleri yazılan Kenan İmirzalıoğlu, “Bunlardan benim hiç haberim yok. İstanbul’dayız sürekli” diyerek, çıkan haberleri yalanladı.

Kenan İmirzalıoğlundan Cüneyt Arkının sözlerine yanıt

KENAN'DAN KIVANÇ'A BABALIK TECRÜBESİ
İlk kez baba olmaya hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ ile konuştuklarını açıklayan oyuncu, “Benden daha tecrübeliler var ama tecrübelerimi Kıvanç ile paylaşıyorum. Çok mutlu oldu, çok sevindi. Çocuk, isteyenler için yuvaya geldiği zaman bambaşka bir hale dönüşüyor. Ailenin varlığı, köklenmesi, gücü, neşesi, sevgisi... O yüzden diyorum,  Allah isteyen herkese versin” dedi.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlundan Cüneyt Arkının sözlerine yanıt

"CÜNEYT ARKIN BÜYÜK BİR DEĞER"
Kenan İmirzalıoğlu, Cüneyt Arkın’ın 'Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz" sözleri hatırlatılınca, "Cüneyt Arkın büyük bir değer. Saygı duyarım. Herkesin düşüncesi kendisini bağlar. Tamamen iş senaryoya bağlı, içimizdeki insanı duyguyu ne kadar ortaya çıkaracağına bağlı. O yüzden önden bir takım olurlar ya da olmazlar ortaya koymak ne kadar doğru bilmiyorum. Proje proje değerlendirmek lazım” şeklinde konuştu.

"YAPARIM DEDİĞİM İŞ ÇIKMADI"
'Kim Milyoner Olmak İster' adlı bilgi yarışmasını sunan yakışıklı oyuncu, yeni projeleri sorulunca, “Teklif edilen projeler var. Değerlendiriyorum, ama 'Bunu yaparım' dediğim bir iş daha çıkmadı" dedi.