Cadde Kenan Işık'a ne olmuştu? Kenan Işık son durumu nasıl?

Kenan Işık'a ne olmuştu? Kenan Işık son durumu nasıl?

25.11.2020 - 16:50 | Son Güncellenme:

Kenan Işık'ın son durumu nasıl? Ünlü sunucunun sağlık durumu ile ilgili önemli gelişmeler olduğuna dair çıkan haberlerin ardından sanatçının eşi Beril Işık'tan açıklama geldi. Peki, Kenan Işık'ın sağlık durumu nasıl, değişiklik var mı?

Kenan Işıka ne olmuştu Kenan Işık son durumu nasıl

Kenan Işık'ın son durumu nasıl? Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasının sunucusu ve Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İstanbul Şehir Tiyatroları eski Genel Sanat Yönetmeni olan Kenan Işık ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı.

Haberin Devamı

BERİL IŞIK'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Yüksel Altuğ'un Kenan Işık'ın sağlık durumuna dair yazısına Beril Işık'tan son dakika açıklaması geldi "Kenan'ın durumunda o zamandan bu yana önemli bir değişiklik olmadı" dedi.

KENAN IŞIK İLE İLGİLİ YAZI

Sabah gazetesinin köşe yazarlarından Yüksel Altuğ, ünlü sunucunun sağlık durumunun iyiye gittiğini bugünkü yazısında duyurdu. Aytuğ, Kenan Işık'la ilgili verdiği haberde şunları aktardı: "Uzun süredir koma halinde tedavi gören usta oyuncu ve sunucu Kenan Işık'tan müjdeli haber var. Benim de Ergun Uyar'ın sosyal medya paylaşımıyla haberim oldu. Müjdeyi, Işık'ın vefalı eşi Beril Hanım vermiş. Demiş ki: "Kenan Bey söylenenleri duyuyor. Gözleri ile konuşuyor. fakat tepki veremiyor henüz" Yoğun bir biçimde fizyoterapi ve ergoterapi tedavisi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakileri takip edebiliyor. Artık gözleriyle iletişim kurabiliyor. Tekerlekli sandalyesinde bazen tüm gün oturuyor. Vücudunu artık bütünüyle kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu.

Haberin Devamı

 

KENAN IŞIK'A NE OLMUŞTU?

2014 yılında gittiği otelin saunasından çıkarken ayağının kayması sonucu yere düşerek başını sert zemine çarptı. Işık, hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alındı. 6 yıldır yaşam mücadelesini sürdüren Işık'ın tedavisi evinde devam ediyor.