Cadde Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide! 'İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek'

Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide! 'İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek'

17.11.2023 - 12:10 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams'ın Türk asıllı eşi Ayda Field, dört çocuğuyla ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ailece bir yere gidecekleri zaman kendisi ve eşi uçağın first class (birinci sınıf) kısmında otururken çocuklarının ekonomi sınıfında oturduklarını söyleyen Field, bu durumunun nedenini de açıkladı.

Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 2010 yılında Amerikalı bir anne ve Türk bir babadan dünyaya gelen aktris Ayda Field ile dünyaevine girmişti. İkili, sırasıyla Theodora, Charlton, Coco ve Beau adında dört çocuk sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

49 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Field ile birlikte bir röportajda; eşiyle neredeyse hiç cinsellik yaşamadığını itiraf etmişti. "Herkes evlilikten sonra cinselliğin bittiğini bilir. Bu işler böyledir" diyen Williams, şu ifadeleri kullanmıştı:

Depresyon tedavisinde bir süre testosteron kullandım ama bağımlı olduğum için bırakmak zorunda kaldım. Kocaman kare omuzlarım olmuştu, iyi bir görüntü değildi. Ama testosteron kullanırken yaşadığımız cinsellik çok iyiydi. Bu da birbirimizden ne kadar hoşlandığımızı gösteriyor. Bunu özlüyorum.

Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek

ÇOCUKLARINI EKONOMİ SINIFINDA GÖTÜRÜYOR!

Ayda Field, son olarak eşi Robbie Williams ile birlikte seyahat ederken çocuklarıyla ilgili çok katı kuralları olduğunu açıklamasıyla gündeme geldi. 44 yaşındaki aktris, ne zaman ailece bir yere uçakla gidecek olsalar kendileri first class bilet alırken; çocuklarının ekonomi sınıfında oturduğunu itiraf etti.

Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek

Ayda, Robbie ile birlikte çocuklarından ayrı oturmalarının nedenini, 'first class'ın çocukların hak etmedikleri bir ayrıcalık olduğunu ve parasını kendileri ödeyene kadar orada oturamayacaklarını öğrenmelerini teşvik etmek' olarak açıkladı.

Haberin Devamı

Kendisi birinci sınıfta, çocukları ekonomide İnsanlar pislik biri olduğumu düşünecek

"İNSANLAR PİSLİK OLDUĞUMU DÜŞÜNECEKLER"

The Sunday Times'a konuşan Field; "Ne zaman uçuğa çocuklarım ekonomi sınıfında oturuyor. Uçağa binerken ben sola dönüyorum, onlar sağa dönüyor. İnsanlar benim bir pislik olduğumu düşünecekler" dedi ve ekledi:

Şımarık veletler yetiştirmek istemiyorum. Çocuklarım uçağın başka bir bölümüne geçebilecek kadar para kazanana kadar ekonomide oturmaları gerektiğini bilecekler.