Cadde 'Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim!'

'Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim!'

02.11.2023 - 08:28 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams, özel hayatlarına dair samimi açıklamalarda bulundu. 90'lı ve 2000'li yıllardaki yaşam tarzı yüzünden vücudundaki doğal olan her şeyi tükettiğini söyleyen Williams, andropoza girdiğini de itiraf etti.

Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim

İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Robbie Williams, 2010 yılında Amerikalı bir anne ve Türk bir babadan dünyaya gelen aktris Ayda Field ile dünyaevine girmişti. İkili, sırasıyla Theodora, Charlton, Coco ve Beau adında dört çocuk sahibi olmuştu.

Haberin Devamı

49 yaşındaki şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Field ile birlikte bir röportajda; eşiyle neredeyse hiç cinsellik yaşamadığını itiraf etmişti.

Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim

"BU İŞLER BÖYLEDİR"

"Herkes evlilikten sonra cinselliğin bittiğini bilir. Bu işler böyledir" diyen Williams, şu ifadeleri kullanmıştı:

Depresyon tedavisinde bir süre testosteron kullandım ama bağımlı olduğum için bırakmak zorunda kaldım. Kocaman kare omuzlarım olmuştu, iyi bir görüntü değildi. Ama testosteron kullanırken yaşadığımız cinsellik çok iyiydi. Bu da birbirimizden ne kadar hoşlandığımızı gösteriyor. Bunu özlüyorum.

Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim

"HER ZAMAN SARILIP, ÖPÜŞÜYORUZ"

43 yaşındaki aktris ise "Samimiyet aşkın önemli ve anlamlı tarafıdır. Biz aynı fikirdeyiz ve mutluyuz. Bence insanlar cinsellik ile yakınlığı birbirine karıştırıyor. Kanepede televizyon izlerken, film izlerken ya da her neyse; her zaman sarılıp öpüşüyoruz, el ele tutuşuyoruz ve birbirimize dokunuyoruz" şeklinde konuşmuştu.

Gençliğimde kendime yaptıklarım yüzünden bitap düştüm, andropoza girdim

"KIZIM BANA 'TEMBEL BABA' DİYOR"

İngiliz şarkıcı, son olarak The Sun'a verdiği bir röportajla adından söz ettirdi. Williams, "Saçım inceliyor, testosteron desen kalmadı, serotonin hormonum yok ve dopamin deseniz o da uzun zaman önce bitti. Vücudumdaki doğal olan iyi şeyleri kullandım. Andropoza girdim" dedi ve ekledi:

Kızım bana ‘Tembel baba’ diyor. Bundan hoşlanmıyorum ama gerçek şu ki, 90’lı yıllarda ve 2000’li yılların bir kısmında kendime yaptıklarım yüzünden gerçekten bitap düşmüş durumdayım.