Cadde Kerem Bursin kimdir, nereli? Kerem Bursin'in yaşı ve boyu kaç? İşte oynadığı diziler

Kerem Bursin kimdir, nereli? Kerem Bursin'in yaşı ve boyu kaç? İşte oynadığı diziler

07.10.2020 - 19:17 | Son Güncellenme:

Başarılı oyunculuğuyla bilinen Kerem Bursin'in özel yaşamına dair bazı sorular merakla araştırılıyor. Kerem Bursin'in kaç yaşında olduğu ve boyunun kaç olduğu öğrenilmek isteniyor. Aynı zamanda Kerem Bursin'in oynadığı diziler de merak ediliyor. İşte Kerem Bursin biyografisi...

Kerem Bursin kimdir, nereli Kerem Bursinin yaşı ve boyu kaç İşte oynadığı diziler

Sen Çal Kapımı dizisilye bu akşam ekrana gelecek olan Kerem Bursin büyük hayran kitlesine sahip. Sevenleri tarafından sık sık araştırılan Kerem Bursin hakkında bazı bilgileri haberimizde derledik. İşte Kerem Bursin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç sorularının yanıtları...Sen Çal Kapımı dizisilye bu akşam ekrana gelecek olan Kerem Bursin büyük hayran kitlesine sahip. Sevenleri tarafından sık sık araştırılan Kerem Bursin hakkında bazı bilgileri haberimizde derledik. İşte Kerem Bursin kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu kaç sorularının yanıtları...

KEREM BURSİN KİMDİR, NERELİ, KAÇ YAŞINDA, BOYU KAÇ?

4 Haziran 1987'de İstanbul'da doğdu. Hollywood-Türk yapımlarında İngilizce, Türkçe çift dille oyunculuk yapmaktadır.

Bürsin Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır. Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur. Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı.

Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara, İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti.

Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi. 9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır. Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015'te ise Mavi Jeans'in reklam yüzü oldu. Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'ta Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.

KEREM BURSİN'İN OYNADIĞI DİZİLER VE FİLMLER

FİLMLERİ

2006 Thursday Grauss

Haberin Devamı

2007 Strawberry Melancholy Travis Bağımsız film

2010 Wendigo AndySharktopus Andy Flynn TV Filmi

2013 Palace of the Damned Adam

2014 Unutursam Fısılda Erhan Sinema Filmi

2018 İyi Oyun Ferhat Sinema Filmi

2018 Can Feda Captain Pilot Onur Sinema Filmi

2020 Eflatun Bağımsız Film

DİZİLERİ

2013-2014 Güneşi Beklerken Kerem Sayer/Güneş Sayer

2014 Ulan İstanbul Yiğit Kılıç

2014-2015 Şeref Meselesi

2017 Bu Şehir Arkandan Gelecek Ali Smith

2018-2019 Muhteşem İkili Mustafa Kerim Can

2020- Sen Çal Kapımı Serkan Bolat