Cadde KiĞILI

KiĞILI

24.03.2011 - 01:35 | Son Güncellenme:

Shopping Fest kapsamında, İstinye Park AVM vitrininde sıra dışı bir etkinlik hazırlayan Abdullah Kiğılı, canlı vitrin temasını uyguladı.

KiĞILI

Vitrinde gün boyu Kiğılı markalı ceketlerin, gömleklerin dikimini gerçekleştiren terzi ustası için özel bir alan hazırlandı. Vitrinde canlı terziye antika saat, eski radyo ve makaslarla antika değerinde dikiş makinesi eşlik etti. ‘Duygularımızla Dokunuyoruz’ sloganıyla gömlekleri işleyen terzi ustasının ünlü konukları da vardı.
Tiyatro sahnelerinin unutulmaz isimleri Kadriye & Müşfik Kenter’in de dikkatini çeken terzi ustası, kısa sürede yerini Kadriye Kenter’e bıraktı. Kadriye Kenter’in dikiş makinesini kullanarak diktiği gömlek, terzi ustasının elinden çıkmış gibiydi. Çocukluğunda tiyatro kıyafetlerinin birçoğunu kendisinin diktiğini belirten ve makineyi kullanmaktan oldukça haz aldığını vurgulayan Kenter, bu anı tüm Abdullah Kiğılı tutkunlarıyla paylaştı. Abdullah Kiğılı’nın canlı vitrin temasıyla oluşturduğu terzi ustası, İstanbul Shopping Fest süresince İstinye Park AVM’ de olacak.

Haberin Devamı

CITY’S
Alışveriş merkezi, 9 Nisan Cumartesi günü dev bir partiye ev sahipliği yapacak. Bu özel gecede 02.00’ye kadar açık kalacak City’s mağazalarında yüzde 10 ila yüzde 40 arasında indirim uygulanacak. Number One’ın da destek vereceği bu gecede ziyaretçiler eğlencenin tadını çıkaracak.

DIESEL
Marka İstanbul Shopping Fest’te, ‘Casus Hikayesi Filmi’ konsepti üzerine kurgulanan yeni koleksiyonuyla
yerini alıyor. “Diesel size, hayatınızın filmi için hazırlıyor” sloganıyla tasarlanan yeni sezon koleksiyonları, festival boyunca Diesel mağazalarında indirimlerle satışta olacak.

OPTIMUM
16 Nisan’da Optimum Outlet’te gerçekleşecek İstanbul Shopping Fest kapsamındaki en uzun alışveriş gecesine katılacak misafirleri etkinlikler ve kampanyalar bekliyor. 02.00’ye kadar açık olacak AVM’nin en uzun alışveriş gecesinde, ziyaretçiler indirimli alışveriş, dans gösterileri, maskot bando takımı, müzik dinletileri, Filiz Özkol’la astroloji, pasta yapım atölyesiyle eğlenceli etkinliklere katılabilecekler.