Cadde Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev detayı

Kim Kardashian ile Kanye West'in boşanma davasında ev detayı

04.03.2021 - 10:25 | Son Güncellenme:

Boşanma aşamasında olan reality show yıldızı Kim Kardashian ile rapçi Kanye West'in, mahkeme belgeleri basına sızmaya devam ediyor. Çiftin, "Uzlaşmaz farklılıklar" sebebiyle ayrılık kararı aldığı öğrenilmesinin ardından şimdi de ikilinin evlilik sürecinde yaşadığı ev ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma davasında ev detayı

Dünyanın en ünlü çiftlerinden olan Kim Kardashian(40) ile Kanye West(43)'in evlilikleri bitiyor. "Uzlaşmaz farklılıklar" sebebiyle ayrılık kararı alan ikili, dört çocuğu North (7), Saint (5), Chicago (3) ve Psalm’ın (21 aylık) ortak velayetini istedi.

Haberin Devamı

TMZ’nin haberine göre, yaşındaki Kardashian ile yaşındaki West'in dört çocuğuyla paylaştığı ev, boşanma sonrasında da Kardashian'da kalacak. Mahkeme belgelerinde yer alan bu kararın, çocuklar için "değişmezlik ihtiyacından" kaynaklandığı ifade edildi.

Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma davasında ev detayı

Boşanma sonrasında West’in nerede yaşayacağı bilinmese de şimdilik zamanının çoğunu Wyoming’deki çiftlikte geçirdiği biliniyor.

Belgelere göre ayrıca Kardashian, boşanma sonrası kendisi veya West tarafından eş desteği verme yetkisinin sonlandırılmasını da talep etti. West'in bu düzenlemelerden memnun olduğu öğrenildi. Taraflardan hiçbirinin sahip oldukları evlilik anlaşmasına itiraz etmedikleri de belirtildi.

Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma davasında ev detayı

"İKİ YILDIR BOŞANMAYA ÇALIŞIYORUM"
Aylardır ikisinin ayrı hayatlar yaşadığı söylenen çiftin boşanma iddiası, West'in sonradan sildiği ilginç bir tweet'le ortaya çıkmıştı. West de ABD seçimlerine adaylığını koyduğu dönemde Kardashian'dan boşanmaya çabaladığını söylemişti. West, eşi Kim Kardashian'ın bir otelde rap şarkıcısı Meek Mill ile buluşmasından sonra yaklaşık iki yıldır boşanmaya çalıştığını ifade etmişti.

Haberin Devamı

'MÜCEVHERLERİ SATIYOR' İDDİASI
The Sun gazetesinin haberine göre; şarkıcı, Kardashian'a aldığı mücevherleri satmak için iki mücevher mağazasını ziyaret etti. West’e yakın bir kaynağa dayandırılan haberde; ünlü rapçinin, Kardashian’ın en azından başta en büyük iki mücevher parçası olmak üzere bir kısım aksesuarını satma girişiminde bulunduğu belirtilmişti.

Kim Kardashian ile Kanye Westin boşanma davasında ev detayı

Kaynak, West’in "Kardashian ile ilgimin kalmasını istemiyorum" dediğini öne sürmüş, "Kanye kırılmış durumda çünkü hala Kim’i çok seviyor. Mücevher satma işini henüz halledememiş olmasına rağmen Kanye bana geçmişi hatırlatmalarını istemediğinden bahsediyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Evlilikleri boyunca West, Kardashian’ın mücevher koleksiyonu için milyonlarca dolar harcamıştı.