Cadde Kim Kardashian'dan 'Pete Davidson' açıklaması

Kim Kardashian'dan 'Pete Davidson' açıklaması

06.04.2022 - 19:22 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda mahkeme tarafından resmi olarak bekar ilan edilen reality show yıldızı Kim Kardashian, bir süredir birlikte olduğu komedyen sevgilisi Pete Davidson birlikteliği hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Kim Kardashiandan Pete Davidson açıklaması

Bir süredir kendisinden 13 yaş küçük komedyen Pete Davidson ile aşk yaşayan Kim Kardashian, Robin Roberts ile Good Mornin America için verdiği bir röportajda ilişkisi hakkında konuştu.

Haberin Devamı

Daha önce Davidson ile ilişkisiyle alakalı olarak konuşan Kardashian, yeni başlayacak programında sevgilisiyle ilgili açıklamalar yapacağını ve izleyicilerin daha fazla bilgi sahibi olacaklarını söylemişti.

"İZLEYİCİLER MERAK EDİLENLERİ ÖĞRENECEK"
Variety’e konuşan ünlü yıldız, “Davidson ile henüz bir çekim yapmadık ve buna karşı değilim. O, herhangi bir durumda kameralardan kaçmaz. İzleyiciler programda, nasıl tanıştığımızı, ilk kimin kime ulaştığını ve ilişkimiz hakkında merak edilenleri öğrenebilir” demişti.

Kim Kardashiandan Pete Davidson açıklaması

"HUZUR İÇİNDE OLMAK GÜZEL BİR DUYGU"
Bu sözlerinden aylar sonra yeni bir açıklama yapan 41 yaşındaki Kim Kardashian, ünlü isimle ilişkisini nasıl gördüğünü anlattı.

Kim, “Ben kesinlikle ilişki insanıyım. Açıkçası bu ilişki için zaman ayırmak istiyorum ama çok mutlu, memnun ve huzur içinde olmak çok güzel bir duygu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MET GALA DETAYI
Ekim 2021’de ilişkiye başlayan ikili, henüz kamuoyu önüne resmi olarak çıkmasalar da ikiliye yakın bir kaynak, bunun için bir hazırlık içinde olduklarını belirtiyor.

HollywoodLife’a konuşan ikiliye yakın bir kaynak, Kardashian ve Davidson’ın ilk kez mayıs ayında kamuoyu önüne çıkacaklarını söyledi ve “Kim ve Pete bir çift olarak büyük çıkışlarını yapmaya hazırlar ve Met Gala’nın bunu yapmak için mükemmel bir yer olduğunu düşünüyorlar" dedi.

Kim Kardashiandan Pete Davidson açıklaması