Cadde Kim, nerede görüldü?

Kim, nerede görüldü?

01.09.2010 - 00:40 | Son Güncellenme:

En evcimen... En havalı... En neşeli... En iddialı... En yalnız... En hızlı...

Kim, nerede görüldü

EN EVCİMEN
Güzide Duran önceki gün Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeydi. Paşabahçe’den evi için alışveriş yapan Duran, daha sonra diğer mağazaları gezmeye devam etti.

Haberin Devamı

EN HAVALI
Dina Topbaş önceki gün bir arkadaşıyla Gina’da öğlen yemeği yerken rastladık. Topbaş, daha sonra Kanyon’daki mağazaları dolaştı.

EN NEŞELİ
‘Küçük Sırlar’ dizisinin Çetin’i Burak Özçivit menajeriyle Cihangir’deydi. Uzun süren dizi setinden çıkmasına rağmen oldukça hareketli olduğu gözlenen Özçivit, “Öyle bir tur atarken kendimi burada buldum. Hazır gelmişken sevdiğim bir ağabeyimin yanına uğrayacağım” dedi.

EN İDDİALI
Hatice Aslan, oğlu Ekin Ergök ve kız arkadaşı Merve Polat’la Cihangir’de görüntülendi. Neşeli haliyle dikkat çeken Aslan, “Lale Devri”nin çekimleri çok iyi gidiyor. Bu sezonun iyi işlerinden biri olacağını düşünüyorum. Ekiple aramızdaki uyum çok güzel. Başarı için her şey hazır” diyerek iddialı olduklarını söyledi. “Oğlunuzu ne zaman evlendireceksiniz?” sorusuna ise oyuncu, “Erken yaşta evlenmesini istiyorum. Hayata bir an önce atılmış olur. Zaten birbirlerine çok yakışıyorlar” dedi.

Haberin Devamı

EN YALNIZ
Ayşe Özyılmazel City’s Nişantaşı’ndaki MOS Kuaför’de Tarkan konseri öncesi saçlarını yaptırdı. Müzik dünyasında girdikten sonra birçok arkadaşını kaybettiğini söyleyen Özyılmazel yalnızlıktan şikayet etti.

EN HIZLI
Müzik çalışmalarına yedi yıl aradan sonra dönmeye karar veren Soner Arıca, yeni albümüyle müzik piyasalarına hızlı bir dönüş yapmayı hedefliyor. City’s Nişantaşı’nda çekeceği klip için obje ararken görüntülenen Arıca, dört şarkısına klip çekeceğini söyledi.