Cadde KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ?

30.12.2010 - 00:16 | Son Güncellenme:

Erol Günaydın önceki gün İstinye Park’ta kızıyla birlikte otururken objektiflere takıldı.

KİM NEREDE GÖRÜLDÜ

Basın mensuplarının görüntü aldığını fark eden Günaydın, elindeki şarap kadehini kaldırarak gazetecilere selam verdi. Yılbaşından sonra bir kanalda çocuklar için masal programı yapacağını söyleyen ünlü oyuncu yeni bir dizi projesi olmadığını belirtti.

EN BİLEN
Fenerbahçe’nin orta saha oyuncusu Uğur Boral, ailesi ve oyuncu Tolgahan Sayışman’la İstinye Park’taydı. Sayışman’la bir mağazada ayakkabı deneyen Boral, basın mensuplarının görüntü aldığı sırada yüzünü saklamaya çalıştı. Sayışman arkadaşını “Az gülümse. Yoksa kötü çıkarsın” diyerek uyardı.


EN KEYİFLİ
Cem Davran önceki gün eşi Hilal Hanım ve ve oğlu Hürcan’la Kanyon’daydı. GBK’da akşam yemeği yiyen Davran ailesi daha sonra D&R’dan alışveriş yaptı.


EN TEDİRGİN
Güllü Aybar’a önceki gün İstinye Park’ta bir arkadaşıyla balık yerken rastladık. Fotoğrafının çekildiğini fark eden Aybar, önce tedirgin oldu. Daha sonra arkadaşıyla sohbet edip yemeğine devam etti.

EN CİDDİ
Afet Karacan önceki gün İstinye Park’taydı. Boynunda boyunluk olması dikkat çeken Karacan, gazeteci-lerin bu konudaki sorusuna yanıt vermedi ve alışverişine devam etti.

EN COOL
‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’ adlı dizinin kötü karakteri Mukaddes’i canlandıran Esra Dermancıoğlu önceki gün Nişantaşı City ’s’den çıkarken görüntülendi. Son derece sportif bir kıyafet giyen olan Dermancıoğlu’nun keyifli halleri dikkat çekti.