Cadde Kim, nerede görüldü?

Kim, nerede görüldü?

01.01.2011 - 01:00 | Son Güncellenme:

En meraklı... En rüküş... En keyifli... En spor... En uyumlu... En heyecanlı...

Kim, nerede görüldü

EN MERAKLI
Kavak Yelleri’nin Mine’si Aslı Enver, dostlarıyla City’s’te yemek yerken objektiflere takıldı. Kış tatilini Moskova’da geçirmek isteyen Enver, tüm dünyayı saran soğuk hava koşulları sebebiyle endişeli olduğunu belirtti. Muhabirimize fotoğrafçılığa merak saldığını söyleyen genç oyuncu, fotoğrafçılık hakkına tüyolar aldı.

Haberin Devamı

EN RÜKÜŞ
FOX TV’nin izdivaç programı ‘Su Gibi’nin sunuculuğunu yapan Songül Karlı, önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaparken objektiflere takıldı. Bir arkadaşıyla telefon mağazasına giren Karlı, “Çekmeyin, çok rüküşüm” dedi.

EN KEYİFLİ
Son olarak Ata Demirer’in ‘Eyyvah Eyvah 2’ filminde rol alan Tarık Ünlüoğlu bir kız arkadaşıyla birlikte önceki gün İstinye Park’taydı. Bir restoranda yemek yiyen çift, uzun süre sohbet etti.

EN SPOR
Fenerbahçe’nin ünlü futbolcusu Caner Erkin, önceki gün aralarında eşi Asena Atalay’ın da bulunduğu kalabalık bir arkadaş grubuyla İstinye Park’ta görüntülendi. Arkadaşlarıyla bir kafede oturan ve kahve içen Erkin, uzun süre sohbet etti. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken yıldız futbolcu, eşiyle birlikte elele alışveriş merkezinden ayrıldı.

Haberin Devamı

EN UYUMLU
Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman geçtiğimiz günlerde Olga Syhrova ile Kanyon’a gelen isimler arasındaydı. Harvey Nichols ’tan alışveriş yapan ikili daha sonra Wanna’da yemek yedi.

EN HEYECANLI
FOX’un kısa süre önce final yapan gençlik dizisi ‘Çakıl Taşları’nın başrol oyuncularından Ümit İbrahim Kantarcılar, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Arkadaşıyla bir restoranda yemek yiyen Kantarcılar, ocak ayında yeni bir diziyle ekranda olacağını söyledi.