Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

03.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

İkinci geliyor!

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Emily DiDonato, ikinci kez hamile olduğunu duyurdu. Müjdeli haberi Instagram’dan büyüyen karnını çektiği bir kareyi kullanarak veren model, “Şişkinlik günleri yeniden başladı” notunu düştü.

Beren’den eşine ikon ödülü

Kısa Kısa Cadde

GQ Türkiye’nin her yıl düzenlenen ‘Men Of The Year’ etkinliği, ‘Co-Existence/Birlikte Var Olmak’ temasıyla Raffles Otel’de gerçekleşti. Eşi Kenan Doğulu’ya ‘Yılın İkonu’ ödülünü veren Beren Saat, “İkon olmak sanırım Kenan’ın ruhuyla ilgili. Çocukken aldığımız müzik dergilerinden çıkan o güneş kolyeyle onu göğsümde taşıyarak, belki de ben bugünün manifestosunu çocukluğumda yapmıştım. Bizi bir araya getiren sonsuz olasılıklara teşekkür ederim” dedi. Cem Yılmaz, ‘Yılın En İyi Erkek Oyuncusu’ ödülünü Uraz Kaygılaroğlu’na verdi. Kaygılaroğlu’nun, turnede ölümden dönen eski eşi Melis İşiten’le ilgili konuşurken, tebessüm eden Yılmaz’ı, “Ciddi bir şey anlatıyorum” diyerek, uyarması dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Boşanma tarihi verdi

Kısa Kısa Cadde

Ece Dağıstan’la boşanan Fazıl Say, Instagram paylaşımıyla şaşırttı. Sanatçı, “Beykoz’a hayatımda iki kere gittim. Daha doğrusu Beykoz Adliye’ye gittim. 2004’te Gülyar (Balcı) ile boşandık, 2022’de Ece (Dağıstan) ile... İkisinde de sevgi dolu boşandık. Yani; 18 yılda bir Beykoz’a gidiyorum. Takvime baktım, bir sonraki 2040. Artık bekleyelim görelim...” dedi.

‘Mutluluk ve gurur’

Kısa Kısa Cadde

Hazal Subaşı, MAG dergisine kapak oldu. Oyuncu, “Sizin için başarı nedir?” sorusuna, “Mutluluk ve gurur. Kendimi mutlu hissettiğim ve gururlu olduğum an, yaptıklarım içine sindiği zaman başarılıyım demek gibi... Kendimizle gurur duymayı unutuyoruz çoğu zaman” yanıtını verdi.

Dava açıldı

Kısa Kısa Cadde

Farah Zeynep Abdullah’a, intihar eden İpek Er’e (18) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan’a sosyal medyadan hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada, para cezasına çarptırılan Ezgi Mola’ya destek olmak için paylaşım yaptığı için dava açıldı. Oyuncu hakkında, Orhan’a ‘Sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret ettiği’ gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası isteniyor. 

Haberin Devamı

Geleceği merak edenlere

Siemens Ev Aletleri, daha iyi bir dünya hedefine katkı olarak sürdürülebilirlik çalışmalarını ‘Geleceği Merak Edenlere’ sloganı özelinde, bir lansman etkinliğiyle duyurdu. BSH Türkiye CEO’su Gökhan Sığın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen lansman davetine, iş ve cemiyet dünyasından isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Moda sohbeti

Tarihi Yarımada’nın simge oteli Four Seasons Sultanahmet ve D’She Kadın Platformu’nun düzenlediği sohbetlerde bu ayın teması ‘Moda’ oldu. Tables&Settings kurucusu Neslihan Torun Kaya moderatörlüğünde, otelin Avlu sevilen restoranında gerçekleşen etkinlikte ünlü tasarımcı Özlem Süer moda hakkında bilgiler paylaşırken, Kreatif Direktör Yağmur Ünal ise konukları 2023 mücevher trendleri hakkında bilgilendirdi. Çay saati menüsü eşliğinde gerçekleşen buluşmaya Alara Mildon, Fatoş Mildon, Pelin Karahan ve Duygu Gülşen gibi isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

 Bağlama aşkına!

Kısa Kısa Cadde

Anadolu’nun köklü müzik aleti bağlamayı dünyaya duyuran Muharrem Aslan, gösterdiği performansla yurt içi ve dışında büyük ilgi görüyor. 13 albümü olan sanatçı, eserlerinde aranje, miks ve mastering’leri de kendisi yapıyor.

Haberin Devamı

14 Şubat’a özel şarkı

Kısa Kısa Cadde

‘Geçmiş Olsun’ şarkısıyla dikkat çeken Umut Açıkgöz, ‘Türkiye’nin En İyileri’ ödüllerinde ‘Yılın En İyi Solisti’ seçildi. Yılbaşında Yalova Green Garden Otel’de sevenleriyle buluşacak sanatçı, yeni aşk şarkısını 14 Şubat’ta sevenleriyle buluşturacak.

Hayatın dengesi!

Kısa Kısa Cadde

Bensu Soral ile Akın Akınözü, BeStyle dergisinin aralık sayısına kapak oldu. İkiliye, “Hayatın bir dengeden ibaret olduğunu düşünüyor musunuz?” sorusu soruldu. Soral, “Buna inanıyorum. Bu her alanda geçerli. Hepsini belli bir dengede tutmaya özen gösteriyorum” derken, Akınözü ise “Denge, benim hayatı yaşama pusulamdır. Hayatımın hiçbir dönemi dengeli olmadı”şeklinde konuştu.

Hollywood tadında klip

Kısa Kısa Cadde

Mustafa Yılmaz, sözleri Aşkın Tuna imzası taşıyan ‘Gülü Soldurmam’ şarkısına yeniden hayat verdi. Grand Müzik etiketiyle çokan eser, YouTube’da 24 saatte 1 milyon izlenme barajını aştı. Yönetmenliğini Hayrettin Güneş’in üstlendiği Hollywood filmi tadındaki klip Almanya’da çekildi.

Haberin Devamı

Oğluna ithaf etti

Kısa Kısa Cadde

Petek Dinçöz, yeni teklisi ‘Büyük Ustam’ı PD Production etiketiyle tüm dijital platformlarda video klibiyle yayınladı. Sözü, müziği ve düzenlemesi Sezgin Gezgin’e ait şarkının klip yönetmenliğini Erkan Nas üstlendi. Şarkıcı, duygu yüklü eseri oğlu İrfan Aslan’a ithaf etti.

 

Güçlü ortaklık!

Kısa Kısa Cadde

Ece Seçkin, rap sanatçısı Anıl Piyancı ve Genco Ecer’le buluştuğu, hip-hop ve R&B formunu yansıttığı yeni şarkısı ‘Karma’yı hayranlarının beğenisine sundu. Klip çekimlerinde ise İdil Dizdar ve Said Dağdeviren’in ortak yönetmenliğinde kamera karşısına geçen şarkıcılar, Seçkin’in uğruna savaştığı bir kolye için neler yapabileceğini anlatıyor.

Minikleri sevindirdi

Kısa Kısa Cadde

Berkay, D&R’ın çocukların okul ihtiyaçlarını karşılama ve daha çok kitaba ulaşmalarını amaçlayan köy okulları ziyaretleri projesine destek verdi. Etkinlik kapsamında memleketi Artvin’deki köy okullarına giden şarkıcı, yüzlerce minikle kucaklaştı. D&R Kurumsal İletişim Direktörü Nalan Demircioğlu Yavuz’la çocuklara ihtiyaç dağıtan Berkay, “Daha fazla okulda, daha fazla çocukla buluşmaya ve üzerime düşeni yapmaya her zaman hazırım” dedi.

Yeni tekli

Kısa Kısa Cadde

İlkay Selçuk’un, prodüktörü Onur Yeşil’le seslendirdiği ‘Hangover’ isimli yeni teklisi dijital platformlarda yayınlandı. Çıkar çıkmaz ilgi göre eser için şarkıcı, “Keyifli, eğlenceli ve kaliteli bir projeye imza attık. Üretmeye devam edeceğim” dedi.

Mucize çocuk

Kısa Kısa Cadde

Sinemaseverlerle buluşmaya devam eden ‘Kendi Yolumda’nın mucize çocuğu Çağatay Aras, izleyenleri kendisine hayran bırakıyor. Down sendromlu olan Aras, bağlamayı profesyonel olarak çalıyor. Oyuncular ve set çalışanlarıyla kurduğu iletişimle ön plana çıkan Aras, performansıyla tam not aldı.