Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

26.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Açılışa babetle gitti

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Bülent Ersoy, önceki gün Silivri’de Uğur Vergili’nin sahibi olduğu AslıNaz Konakları’nın lansmanına katıldı. Sanatçı, ışıltılı babetleriyle dikkat çekti.İlgi odağı olan Diva’nın, açılışa tamamı taşlarla bezenmiş babetlerinin fiyatı merak konusu oldu.

Transparan poz

Kısa Kısa Cadde

Evinde düşerek, omurga kemiğini kıran ve bir ay sonra Azerbaycan’da sahneye çıkan Zeynep Bastık, sosyal medyayı aktif kullanmaya devam ediyor. Şarkıcı, son olarak transparan kıyafetiyle verdiği pozu Instagram’dan paylaştı. Binlerce beğeni alan Bastık’a hayranları, “Hem sesi hem kendi güzel” yorumunda bulundu.

Annelik heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Daha önce annelik hayali kurduğunu açıklayan Paris Hilton, mutlu haberi Instagram’dan duyurdu. 1.5 sene önce Carter Reum ile evlenen yıldız, taşıyıcı anne yöntemiyle anne olduğunu açıkladı. Hilton, “Şimdiden kelimelerin anlatabileceğinin çok ötesinde seviliyorsun”
dedi.

Haberin Devamı

‘Yeşil aşkına’

Kısa Kısa Cadde

Şevval Şahin, Puket tatiline devam ediyor. Model, selfie yaptığı kareleri Instagram’dan paylaştı. Yeşil bikini tercih eden Şahin, “Yeşil aşkına” notunu düştü. Modele hayranları, “Hayalimdeki fizik”, “Fotoğraflar ve sen çok güzelsin” ve “Yeşil sana çok yakışmış” gibi mesajlar gönderdi.

Behlül, Kuzum oldu

Kısa Kısa Cadde

‘Aşk-ı Memnu’ eserinden uyarlanacak ‘Bihter’ filminin kadrosu belli olmaya başladı. Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter’i canlandıracağı projede Behlül’ün Boran Kuzum olduğu söyleniyor. Hande Ataizi’nin yapımda Firdevs Hanım’a hayat vereceği iddia edilirken, Deniz Hanım’ı ise Ebru Özkan’ın canlandıracağı konuşuluyor.

Sürpriz evlilik

Kısa Kısa Cadde

Özcan Deniz, iki yıldır birlikte olduğu İranlı modacı Samar Dadgar ile evlendi. Çift, beş gün önce birlikte yaşadıkları Zekeriyaköy’deki evlerinde nikah masasına oturdu. İkilinin, önümüzdeki günlerde arkadaşlarına bir davet vereceği öğrenildi.

Sömestir’de kayak tatili

Kısa Kısa Cadde

Sömestir’in gelmesini dört gözle bekleyen iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri rezervasyonlarını günler öncesi yaptıkları karlı zirvelerin tadını doyasıya çıkarıyor. Bu sene yurt içinde Palandöken kardan nasibini alıp kayakseverlerin uğrak yeri olurken, yurt dışında da Courchevel, Saint Moritz ve Megeve dostların buluşma noktası oldu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı tasarım

Kısa Kısa Cadde

Engelsiz Yaşam Vakfı tarafından düzenlenen Boyut Çelik Kapı ile 13.Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde yapılan açık artırmada 75 bin TL gelir elde edildi. Açık artırmada Ulu Önder Atatürk’ün isteği üzerine el yazısı imzasını tasarlayan Vahram Çerçiyan’ın imzayı hazırlama hikayesinin anlatıldığı özel tasarım tabloyu Hay Clinic kurucu ortağı iş insanı Benan Kurtuluş Saraç, 40 bin TL’ye satın alarak engellilere destek verdi.

Özgürlük Rüyası

Kısa Kısa Cadde

Sanat çalışmalarını müşterek yürüten Sepideh Bagheri ve Ehsan Bayat ‘Özgürlük Rüyası’ adını verdikleri resim sergisi Maji Sanat Galerisi’nde açıldı. First Solo salonunda gerçekleşen sergide, sanatçılar savaşsız bir dünya fırsatı sunulmasını, savaşları anlamsız bir döngü olarak göstermeyi ve kadın özgürlüğünü sanatseverlere yansıtmayı amaçlıyor. Çalışmalar, 9 Şubat tarihine kadar gezilebilir.

Kısa Kısa Cadde

Güzelleştiren davet

Kısa Kısa Cadde

Esteworld Ataşehir, önceki gün Medikal Direktör Dr. Burak Tuncer ev sahipliğinde özel bir davet gerçekleştirdi. Ataşehir lokasyonunda VIP klinik olarak hizmet veren Esteworld Ataşehir kliniğindeki güzellik buluşmalarında Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Gürsel Turgut, davetlilere gençleşme konularını anlattı.

Haberin Devamı

Türk şefler mutfakta

Kısa Kısa Cadde

Terrazza Italia yansıttığı İtalyan yeme içme kültürünün yanı sıra Türk gastronomisine de katkı sağlamak için yeni bir proje başlattı. Terrazza Italia’nın Executive Chef’i Claudio Chinali mutfağında her ay bir Türk şefi ağırlayarak, İtalyan ve Türk mutfağını yorumlayacak.

Awards’tan 4 ödül

Kısa Kısa Cadde

Lobby İletişim ve Etkinlik Danışmanlığı, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle düzenlenen The One Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde dört ödülün sahibi oldu.
Lobby İletişim Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Uzun, şunları söyledi: “Birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza içtenlikle inanıyorum.”

Uzak Doğu lezzetleri

Kısa Kısa Cadde

Nişantaşı’nın çatı katı Glens Asya lezzetleri, unutulmayacak deneyimlere kapılarını açtı. Yönetim Direktörü Dirk Holscher ve Glens Yiyecek İçecek Direktörü Ömer Adıgüzel’in ev sahipliğindeki görkemli açılışta Uzak Doğu mutfağının muhteşem lezzetleri misafirlere sunuldu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dinozorlar geliyor!

Kısa Kısa Cadde

İngiltere kökenli ‘Dinosaur World Live’ etkinliği, 31 Ocak-4 Şubat 2023 tarihleri arasında BKM Organizasyonu ile Maximum Uniq Hall’da izleyiciyle buluşacak. Kuklalar kullanan interaktif gösteri, seyircileri dinozorlar çağına götürecek. Biletler, Biletix’te...

Renkli saatler

Kısa Kısa Cadde

Dream Türk’ün müzik ve magazin programı ‘50 Fifty’ çok renkli görüntülerle ekrana gelecek. Sunuculuğunu Emel Yalçın’ın üstlendiği programa bu akşam saat 20.00’de Elif Buse Doğan konuk olacak. Bölümde İclal Aydın ve Burcu Güneş de olacak.

Çıkış şarkısı

Kısa Kısa Cadde

Dilhan Şeşen’in mart ayında Gülbaba Records etiketiyle yayınlayacağı albümünün ilk teklisi ‘Onca Şeye Koş’ çıktı. Başlarda akustik davul ve gitarlarla dinleyiciyi kendine çeken parça, sıcak rock tınılarına sahip... Dilhan’ın modern vokalleri ise ayrı bir ruh katıyor.

Yeni tekli

Kısa Kısa Cadde

Buket Bengisu’nun üçüncü teklisi ‘Kırık Ayna’, DMC etiketiyle çıktı. Duygu yüklü şarkının sözü ve müziği Doğan Kospançalı’ya, düzenlemesi Ödül Erdoğan’a ait... Eserde Bengisu kalbi kırık bir kadının ayrılık hikayesini anlatıyor.

‘Uzun bir yas dönemi geçirdik’

Kısa Kısa Cadde

2016 yılında hayatını kaybeden Atilla Özdemiroğlu’nun eşi ve kızları ilk kez konuştu. Quality dergisine konuk olan ve Salih Keçeci’ye konuşan Hepgül Hepbir ile ikizleri Lidya ve Lara Özdemiroğlu, Maslak’taki mekanlarında samimi itiraflarda bulundu: “Her an her şeyiyle Atilla’yı anıyoruz. Kitap gibi bir adamdı. Uzun bir yas dönemi geçirdik. Saklanmaktan daha çok yaşadığımız süreci kaldırmaya çalıştık. Atilla’nın vefalı dostları onu kaybettikten sonra varlıklarını daha çok hissettirdi.” Lidya’nın şarkı sözü yazarken Lara’nın onları bestelediği öğrenildi.

İlk teaser yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Kadınların dramını beyazperdeye yansıtan ‘Serçenin Gözyaşı’ filminin ilk teaser’ı yayınlandı. 10 Mart’ta vizyona girecek filmin teaser’ı, kısa sürede ilgi odağı oldu ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

‘Bir numarayız’

Kısa Kısa Cadde

Eylül Öztürk, eşi iş insanı Kenan Özkan ile Onur Büyüktopçu’nun sunduğu ‘Onur’un Konukları’ programına katıldı. İlk çocuğu Alex’i Amerika’da doğuran oyuncu “Çok zorlandı. Ve Alice’i Türkiye’de doğurdum. Ülkemiz sağlık sektöründe dünyada bir numara” dedi.