Cadde'Kliplerimde içimden geleni yapıyorum'

'Kliplerimde içimden geleni yapıyorum'

26.12.2017 - 16:08 | Son Güncellenme:

Yaz aylarında 'Esas Duruş' albümünü çıkaran Betül Demir, sessizliğini müzik blogger'ı 'Pop Bizde'ye bozdu.

Kliplerimde içimden geleni yapıyorum

Betül Demir, son kliplerinde güzelliği ve iddialı giyim tarzı sorulunca, "Görselliğin önemi her şey için geçerli. Dünya böyle bir dünya artık, her şey hızla değişip şekilleniyor. Ben de ayak uyduruyorum zevkle, keyifle. Kliplerimde içimden geleni yapıyorum. İzleyince kendimi komik ve seksi buluyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yaklaşan yılbaşı konseri ve hazırlık süreci hakkında 37 yaşındaki şarkıcı, "Yılbaşı için sahnede Fouad Sarkis imzalı 4 kostüm giyeceğim. 2018 yılına İstanbul'da Hurry In Hotel'de müzikseverlerle birlikte gireceğiz" dedi.

KEŞFETYENİ
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı
Fotoğraflar ele verdi! Sevgilisi 29 yaşındaki fenomen çıktı

Cadde | 18.06.2025 - 11:22

Barcelona'nın 17 yaşındaki yıldızı Lamine Yamal, İspanya'nın tanınmış sosyal medya fenomeni 29 yaşındaki Fati Vázquez ile aşkı ortaya çıktı.

Yazarlar