Cadde Korsanlar gizli aşkı hackledi

Korsanlar gizli aşkı hackledi

16.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Instagram hesabı internet korsanları tarafından ele geçirilen Şallı’nın, Arda Turan’la olan samimi yazışmaları ortaya çıktı. İkilinin dialogları acaba aşk mı yaşıyorlar sorusunu akıllara getirdi

Korsanlar gizli aşkı hackledi

Hacker grubu Ayyıldız Tim, manken Ebru Şallı’nın Instagram ve Twitter hesaplarını hackledi. Şallı’nın adına, “Bazı erkeklerin sevgilisi olduğu halde bana asılmalarından bıktım! Değil mi Arda?” tweet’i atarak Barcelonalı futbolcu Arda Turan etiketlendi. Şallı ise olayın ardından bir açıklama paylaştı. Manken, ilk açıklamasında, “Hesaplarım hack’lenmiştir. Son altı saattir Twitter hesabımdan yazılan yazılara itibar etmeyiniz” dedi.

Haberin Devamı

‘Kariyerime saldırı’

Bir açıklama daha geçen Şallı, “Gün boyu benim ağzımdan bazı yazılar paylaşıldı ve silindi. Bunlar kariyerimi yok etmeye yönelik saldırıdır” diye yazdı. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne gönüllü olarak yardım eden Şallı, futbolcu Turan’ı da bu organizasyona dahil etmişti. Gün içerisinde Şallı’nın Twitter hesabından eski sevgilisi Sinan Akçıl’ın şarkısını “Belki de insan hayatında gerçek aşkı bir kere yaşıyormuş” notuyla paylaşması akılları karıştırmıştı.

Korsanlar gizli aşkı hackledi