Cadde ‘KÖY’E YAKINDAN BAKIŞ

‘KÖY’E YAKINDAN BAKIŞ

08.07.2013 - 19:40 | Son Güncellenme:

Türkbükü’nün gece eğlencesi de, kulüplerin plaj hali de dillere destan malum. Bu yıl Yalıkavak’la rekabet halindeler. Kim galip çıkar bilinmez ama gelin ‘Köy’e yakından bakalım biz

‘KÖY’E YAKINDAN BAKIŞ

Bodrum seyahatimin ilk akşamı Elâdo’da yemek yedikten sonra umumi istek üzerine Türkbükü’ne geçtik. Zaten ‘Köy’ün girişindeki Kuum Hotel’de bir gece konaklayacaktım, gece eğlencesini önceden görmek iyi olur diye düşündüm.

Haberin Devamı

Sess yıkılıyor
Ama o da ne? Cuma akşamı yükünü almış olması gereken mekânlar neredeyse sinek avlıyor. Müdavim mekânı Biber Bar, hadi akşamüstü eğlencesinin kralı diyelim. Ship A Hoy’a ne
demeli peki? Bomboş değil belki ama ‘o eski halinden eser yok şimdi’ kıvamında. Tek iş yapan yer, iğne atsanız yere düşmeyecek Türkbükü’nün yenisi Sess. Ne de olsa necip halkımız, gençlerimiz Türkçe müzikle coşma halinde her daim.

‘KÖY’E YAKINDAN BAKIŞ

Büyük Kulüp farkı
Cuma böyleydi Türkbükü’nün küçük sahili. Pazar olunca işin rengi değişmişti ama. Gün boyu Kuum Hotel’in beach’inde takıldıktan sonra akşam yemeğe geçtik. Sevgili Ersin (Süzer), ki bu yıl da Kuum Hotel’in işletmesi ondan soruluyor, Şebnem (Saygınışık) ve ben. Burada ayrı bir parantez açmakta fayda var zira bu yıl Kuum Hotel’in yeme-içmesi 131 yıllık marka; Büyük Kulüp’e emanet. Servisinden ambiyansına farkını hemen hissediyorsunuz.
O gece, hoş mezelerle başladık yemeğe. Topik, Ermeni pilakisi, levrek marin, favalı enginar, soğanlı domates salatası derken epey bir yedik. Kalamar ızgara ve ahtapot yahniyle devam ettik. Şişte lağosla tamamladık yemeğimizi. Her biri hem sunum hem de lezzet olarak gayet başarılıydı. Hafta da üç gece yemeğe canlı müzik de eşlik ediyor,
hatırlatalım.

Haberin Devamı

‘KÖY’E YAKINDAN BAKIŞ

Pazar işin rengi değişti
Sonrasında ver elini Türkbükü sahili. Bu kez Biber, çok daha dolu ve canlıydı. Ship A Hoy, cumadan beri yerinde saymıştı, Sess ise yine yıkılıyordu. Anlayacağınız, Türkbükü’nde temmuz başı itibarıyla durum böyle. Gelin şimdi de biraz Kuum’un kendisinden bahsedelim.

‘KÖY’E YAKINDAN BAKIŞ

Özelliği ayrıntılarda gizli
Geçen yaz bir gece sabaha karşı gitmiştim ilk kez. O zaman bir gece kulübü de vardı içinde, Sortie’nin işlettiği. Bu yaz çok daha minimal takılıyorlar. Büyük Kulüp’ün ağırlığıyla yeme-içme odaklı olmuşlar. Kulüp yok,
iyi yemek var. Plaj kısmı yine çok iyi. Verdiği hizmet de.
Odalar minimal ama son derece şık. Her ayrıntı ince ince düşünülmüş. 60 odanın her biri denizi görüyor, bu da önemli bir ayrıntı. Mimarisi modern ama ultra modern değil, gözü yormuyor. SPA’larıyla da iddialılar sonra. Plajında yaz boyunca düğünler de yapılıyor.
Başa dönersek, bu yıl Büyük Kulüp’le farklı bir çehreye bürünen Kuum Hotel, bence çok başarılı olmayan 29 ve Sortie deneyimlerinden dersler çıkarmış gibi duruyor. Umarım, bu işbirliği uzun soluklu olur da Kuum, hak ettiği yere gelir.

Haberin Devamı

‘KÖY’E YAKINDAN BAKIŞ

ALDIĞINIZ HiZMETE DEĞiYOR

Kuum Hotel, 2008’den beri hizmet veriyor. Hak ettikleri yerde değiller. Bunda yanlış tercihlerin de etkisi var, değindik. Fiyatlarına gelince... Ucuz bir yer değil burası ama alınan hizmete değiyor. Gecelik oda fiyatları, iki kişi için 400-1000 euro arasında. Fiyata kahvaltı dahil.
Plaja günlük girişin ederiyse 125 TL.
Adres: Atatürk Cad. No: 150, Göltürkbükü
Tel: 0 252 311 00 60 www.kuumhotel.com

YARIN: DOĞANIN KOYNUNDA