Cadde Kubilay Aka'nın Hugh Jackman hayali! 'Umarım bir gün gerçekleşir'

Kubilay Aka'nın Hugh Jackman hayali! 'Umarım bir gün gerçekleşir'

17.11.2023 - 07:45 | Son Güncellenme:

'Zaferin Rengi' filmi için 16 kilo veren Kubilay Aka, 'Şahsiyet' dizisindeki 'Agâh Beyoğlu' rolüyle Uluslararası Emmy Ödülleri'nde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü alan Haluk Blginer'e övgüler yağdırırken, oyunculuk kariyerine dair dünyaca ünlü Avustralyalı aktör Hugh Jackman'la ilgili hayalini açıkladı.

Kubilay Akanın Hugh Jackman hayali Umarım bir gün gerçekleşir

Kubilay Aka, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, Zaferin Rengi adlı sinema filmi için heyecanlı olduğunu, çekimlerin bittiğini ve 16 Şubat'da filmin vizyonda olacağını söyledi.

Haberin Devamı

"İÇİMDE UKDE KALIRDI"

Filmin çekimlerinin daha çok İstanbul dışında yapıldığını belirten 28 yaşındaki oyuncu "İstanbul'da çok az bir kısmını yaptık, İzmit'de platoda çekildi. 1917'den 1925 yılına kadar bir süreçti. Yönetmenimiz ve filmin kadrosundaki oyuncular üstat isimler olduğu için bütün duyguları yaşadık. Fenerbahçe duygusu, Atatürk... Bu filmde ve kadroda yer almasaydım gerçekten içimde ukde olarak kalırdı. Hem Fenerbahçeli hem de bu ülkenin bir vatandaşı olarak o filmde olmak benim için bir görevdi. Umarım güzel bir şeyler çıkar" dedi.

Kubilay Akanın Hugh Jackman hayali Umarım bir gün gerçekleşir

"ACISINI ÇIKARIYORUM"

Filmdeki rolü için 16 kilo veren Aka, "Fiziki şeyler işin kolay kısımları oluyor, duyguyu verebilmek ve seyirciye samimi gelebilmek benim için daha önemli. Kilo verdim, şimdi de kilo almaya çalışıyorum. Bunlar oyunculuğun zorlukları değil, geride güzel anılar bırakıyor. Aç geziyorsunuz, salatalık yiyorsunuz sürekli. Yemek yemeyi çok seven biri olarak acısını şimdi çıkarıyorum" şeklinde konuştu.

Kubilay Akanın Hugh Jackman hayali Umarım bir gün gerçekleşir

Haberin Devamı

"ÖNEMLİ OLAN KALP"

Geçtiğimiz günlerde "Hayranımla da aşk yaşayabilirim" sözleri ile gündem olan ünlü isim, "Aslında 'İnsan ayırmıyorum' demiştim. Aman hayranımmış, aman ünlüymüş... Bu şekilde insanları ayırmayı doğru bulmuyorum. Önemli olan kalp ve duygudur. Ben duruma bu şekilde bakıyorum" ifadelerini kullandı.

"DM KUTUMA ARTIK ÇOK BAKMIYORUM"

Muhabirlerin "Saplantılı hayranınız oldu mu?" sorusuna Kubilay Aka, "Öyle bir durumla karşılaşmadım ama olan arkadaşlarım olmuştu. Ürkütücü biraz. Bir yere gittiğimizde 'Ben geldim' diyerek karşılarına çıkıyorlar. Zor bir durum ama oluyor böyle şeyler. Zararı olmadığı sürece bu durumdan yakınmıyoruz, mutlu oluyoruz tabii" cevabını verdi.

Kubilay Akanın Hugh Jackman hayali Umarım bir gün gerçekleşir

Sosyal medyayı eskisi kadar aktif kullanmadığını dile getiren oyuncu, "DM kutuma çok bakmıyorum artık. Genelde soyadım falan yanlış biliniyordu, yaş gibi şeyler yanlış biliniyordu. Şimdi bu şekilde garip şeyler gelmiyor. Hastalık ve benzeri durumlarda sevenlerime yardımcı olmaya çalışıyorum. Daha çok bunlara dikkat ediyorum" açıklamasını yaptı.

"HUGH JACKMAN'LA BİRLİKTE OYNAMA HAYALİM VAR"

Haberin Devamı

Son yıllarda Türk oyuncuların yurt dışında başarılara imza atması hakkında Aka, "İtalya'da kısa film çekmiştim, elimden geldiğince yurt dışında iş yapmaya çalışıyorum. Umarım daha üst düzey şeyler yaparım. Haluk Bilginer bu konuda bizim önümüzü açan ve aynı zamanda idol olarak gördüğümüz insanlardan biri, iyi ki var. Umarım bizler de onların yolunda gitmeyi başarabiliriz. Benim de Hugh Jackman'la birlikte oynama hayalim var. Umarım bir gün gerçekleşir" dedi.

Kubilay Akanın Hugh Jackman hayali Umarım bir gün gerçekleşir