Cadde Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor! 'Hayatımın en güzel selfie'si'

Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor! 'Hayatımın en güzel selfie'si'

03.10.2023 - 15:41 | Son Güncellenme:

'Prestij', 'X-Men', 'Sefiller' ve 'Van Helsing' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen, Marvel evreninde 'Wolverine' karakteriyle yıldızı parlayan Hugh Jackman (54) ile kendisinden 13 yaş büyük Deborra-Lee Furness, 27 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldıklarını geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Son olarak arkadaşları Taylor Swift, Ryan Reynolds ve Blake Lively ile maça giden aktörün çektiği selfie sosyal medyada gündem oldu.

Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor Hayatımın en güzel selfiesi

İlki 2000 yılında sinemaseverlerle buluşan 'X-Men' serisi ile dünya çapında şöhreti yakalayan Hugh Jackman ile 27 yıllık eşi Deborra-Lee Furness, boşanma kararı almıştı. Hollywood'un en uzun süreli beraberliklerinden birinin kahramanları olan ikili, ortak bir açıklama ile ayrılığı duyurmuştu:

Haberin Devamı

Harika sevgi dolu bir evlilikte karı-koca olarak neredeyse 30 yılı birlikte paylaştık. Şimdi yolculuğumuz değişiyor ve bireysel gelişimimizi sürdürmek için ayrılmaya karar verdik.

Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor Hayatımın en güzel selfiesi

"BU YAPACAĞIMIZ TEK AÇIKLAMA"

Ünlü çift, "Ailemiz her zaman en büyük önceliğimiz olmuştur ve öyle kalacaktır. Bir sonraki bölüme şükran, sevgi ve nezaketle başlıyoruz. Ailemiz bu geçişi sürdürürken gizliliğimize saygı gösterme konusundaki anlayışınızı büyük ölçüde takdir ediyoruz. Bu, ikimizin de yapacağı tek açıklamadır" ifadelerini kullanmıştı.

HEP BERABER MAÇA GİTTİLER

Ünlü şarkıcı Taylor Swift ve Kansas City Chiefs takımının yıldız oyuncusu Travis Kelce ile aşk yaşamaya başladı. Swift takımın bu haftaki maçına giderken yanına yakın dostları Ryan Reynolds ve Blake Lively’yi de aldı.

Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor Hayatımın en güzel selfiesi

Taylor Swift, Ryan Reynolds ve Blake Lively de, ayrılık acısını atlatmaya çalışan dostları Hugh Jackman’ı da yanlarına aldılar. Maçta keyifli anlar geçiren Jackman, ünlü arkadaşlarıyla çekitiği bir selfie'sini 31.4 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Ayrılık acısını ünlü arkadaşlarıyla atlatıyor Hayatımın en güzel selfiesi

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Usta aktörün “Hayatımın en güzel selfie’leri” notuyla paylaştığı kare, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.