Cadde Küçük Ağa 44. bölümde silahlı saldırı!

Küçük Ağa 44. bölümde silahlı saldırı!

30.01.2015 - 15:21 | Son Güncellenme:

Küçük Ağa 44. bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Küçük Ağa'da heyecan hız kesmiyor. Ali'nin gözaltına alınması ailede büyük panik yaratıyor. Fakat sorunlar bununla sınırlı kalmıyor. Ali'nin başı dertte. Küçük Ağa yeni bölüm ile ilgili tüm detayları sizler için hazırladık.

Küçük Ağa 44. bölümde silahlı saldırı

Ali'nin evinde bulunan uyuşturucular, yeterli delil sayılmayınca herkes rahatlıyor ama Ali'nin başını yakmaya çalışan ismin, bu işin arkasını bırakmaya niyeti yoktur!

Haberin Devamı

Küçük Ağa, yeni bölümüyle 3 Şubat Salı 20:00'de Kanal D'de!

Kanal D’nin başrollerinde Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Zeki Alasya ve Emir Berke Zincidi’nin yer aldığı, izlenme rekorları kıran dizisi “Küçük Ağa” bu akşam da keyif dolu bir bölümü ile ekrana geliyor. Dizinin bu akşam ki bölümünde; Ali gözaltına alınırken, tüm aile, Ali için seferber oluyor.

Ali, başına gelen olaylar karşısında şaşkınlık içindedir. Mehmet Ağa ise gerçeklerin ortaya çıkması için elinden geleni yapmaktadır. Mehmetcan babasının durumuna çok üzülür, bir de okuldaki çocukların Mehmetcan’ ın bu konu ile ilgili üstüne gelmeleri onun iyice canını yakacaktır. Sinem ise olayların çözüme ulaşmasında büyük rol oynar. Ali’nin gayreti ve polislerin sıkı takibi sonucu olaylar gün yüzüne çıkar fakat herkes perişan olmuştur.

Haberin Devamı

Yapımcı : Türker İnanoğlu

Yönetmen : Aysun Akyüz-Erol Özlevi

Genel Koordinatör : Yılmaz Ekmekçi

Uygulayıcı Yapımcı : Rezzan Diniz

Senaryo : Ahmet Yurdakul-Ozan Yurdakul-Sinan Yurdakul

Görüntü Yönetmeni : Durmuş Sorkut

Sanat Yönetmeni : Aylin Aday

Müzik : Aria

Jenerik Müziği : ARİA

Oyuncular : Birce Akalay (Sinem), Sarp Levendoğlu (Ali),Zeki Alasya (Mehmet Ağa), Emir Berke Zincidi (Mehmet Can), Ruhsar Öcal (Nur Hanım), Hakan Bilgin (Maho), Banu Zorlu (Yeşim), Nazan Diper (Esma), Şükrü Türen (Adnan), Kayhan Yıldızoğlu (Burhan Dede), Cansın Özyosun (Arzu), Ozan Çobanoğlu (Bülent), Sinem Ergin (Deli Huriye), Halil Doğan (Amir Nusret),Ada Elbir (Ece Bebek)