Cadde KURTLAR SiYAH GİYER

KURTLAR SiYAH GİYER

20.11.2009 - 01:00 | Son Güncellenme:

Vadinin kurtları, her yerde ayakta karşılanıyor, istisnasız siyah takım elbise giyiyorlar. Ülkenin halinden sorumlu tutulsalar da hayranları çığ gibi büyüyor. Şimdi yeni kahraman-ları İskender Büyük ile sahneye çıktılar, hem de çok gösterişli bir galayla

KURTLAR SiYAH GİYER

- Musa Uzunlar’ı ‘İskender Büyük’ rolünde izleyeceğimiz ‘Kurtlar Vadisi Gladio’nun galası önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde yapıldı. 4 bin kişinin katıldığı gala, film kadar hareketliydi.

- GladIo’nun başrolündeki Musa Uzunlar’a, “Muro’dan sonra Mustafa Üstündağ filmden ayrıldı. Siz de ayrılacak mısınız?” diye soruldu. İskender Büyük, “Bununla ilgili kararı senaristler verecek” diye cevap verdi.

- Vadi’nin Polat’ı Necati Şaşmaz, dizinin ilk senaristlerinden Ömer Lütfü Mete’nin vefatıyla ilgili konuştu, filmi onun gözleriyle izlemeye çalışacağını söyledi. Şaşmaz, Türkiye’de söylenecek bir şeyler olduğu sürece serüvenin devam edeceğini belirtti.

- 4.5 yaşındaki Dünya, bütün gece Necati Şaşmaz’ın kucağından inmedi. Dünya, Zerrin Özer’in eski eşi Levent Süren’in yeğeni çıktı.

- Oyuncu Şahnaz Çakıralp, sayısını bilmediği kadar ayakkabısı olduğunu söyledi. “Bir ayakkabı için en fazla ne kadar ödersiniz?” sorusuna bir atasözüyle cevap verdi: “Ev kiranı ödemeden yeni bir ayakkabı alma.”

KURTLAR SiYAH GİYER


Kurtlar Vadisi’nin yapımcılarından Raci Şaşmaz’la aşk yaşayan ve ayrıldıkları söylenen Elif Dürüst, galaya kız kardeşi Şirin ve eniştesi Neşet Yalçın’la geldi.


KURTLAR SiYAH GİYER


Mankenliği bıraktıktan sonra şarkıcılığa geçen Ebru Destan, geceye derin göğüs dekolteli elbisesiyle katıldı. Destan, çok yakında karşımıza oyuncu kimliğiyle çıkacağını söyledi.

Yazarlar