Cadde Kuruçeşme Açıkhava'da ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ ile tiyatro rüzgarı

Kuruçeşme Açıkhava'da ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ ile tiyatro rüzgarı

28.07.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, seyircilerini ‘Boğaz’da Tiyatro Keyfi’ ile karşıladı. Konserden sinemaya birçok farklı etkinliğe ev sahipliği yapan Kuruçeşme Açıkhava'da ilk kez bir tiyatro oyunu sahnelendi. Dört yıldır kapalı gişe oynanan ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ oyununun sergilendiği sanat dolu gecede renkli anlar yaşandı.

Kuruçeşme Açıkhavada ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ ile tiyatro rüzgarı

Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, oyun öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kuruçeşme Açıkhava sahnesinde ilk kez bir tiyatro oyununa ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşayan ikili, “Böyle güzel bir alanda oyun oynayacağımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. İlk kez köprünün karşısına geçip oyun sahneleyeceğiz. Bir yanda köprü diğer yanda deniz yani tam İstanbul" sözleriyle duygularını dile getirdi.

Haberin Devamı

600'ÜNCÜ OYUN

Bu özel gecede 600’üncü oyunlarını tiyatroseverlerle buluşturacak olan Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, “Çok güzel ve dinamizmi yüksek bir oyun. Böyle olmasa oyun bu kadar süre devam etmezdi. Türkiye’nin her yerinde rağbet görüyor. İzleyen seyircimiz tekrar tekrar geliyor. Herkese çok teşekkür ederiz” ifadelkerini kullandılar.

Kuruçeşme Açıkhavada ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ ile tiyatro rüzgarı

KAHKAHA TUFANI

Oyuncu kadrosunda Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu ve Volkan Aktan’ın yer aldığı kara komedi, Kuruçeşme sahnesinde perde açtı. Yönetmenliğini Hakan Yılmaz'ın üstlendiği ‘Ölü'n Bizi Ayırana Dek'in konsepti PuCCa'ya, senaryosu ise Murat Dişli, Alper Atalan, Zeki Enes Akkan ve Ebru Cündübeyoğlu'na ait. Evlilik hayatı canlarına tak etmiş ve boşanmaya karar veren çiftin, katıldıkları partinin ardından sabah bir cesetle uyanmalarını ve bunun üzerine evliliklerini sorgulamalarını anlatan oyun izleyicilerden tam not aldı.

Kuruçeşme Açıkhavada ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ ile tiyatro rüzgarı

Haberin Devamı

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği oyunu, ünlü oyuncu Dolunay Soysert de en önden izledi. Hakan Yılmaz ve Ebru Cündübeyoğlu, başarılı oyunculukları ve sahnedeki müthiş uyumlarıyla tiyatroseverleri kırıp geçirdi. Kahkaha fırtınasının hakim olduğu gecede Boğaz’ın kıyısında tiyatro izlemenin keyfini çıkartan izleyiciler, Kuruçeşme Açıkhava’da unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Kuruçeşme Açıkhavada ‘Ölü’n Bizi Ayırana Dek’ ile tiyatro rüzgarı

Paraf Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, ‘Boğaz’da Tiyatro Keyfi’ ile sanat tutkunlarını ağırlamaya devam ederek birbirinden güzel oyunlara ev sahipliği yapmaya devam edecek.