Cadde Kuruluş Osman 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Kuruluş Osman 26. son bölüm full izleme linki yayında mı?

Kuruluş Osman 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - Kuruluş Osman 26. son bölüm full izleme linki yayında mı?

17.06.2020 - 22:51 | Son Güncellenme:

Koronavirüs tedbirleri sonrası ekranlara geri dönüş yapan Kuruluş Osman, 26. yeni bölümüyle bu akşam izleyecisiyle buluştu. Büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni bölümüne Osman'ın Subutay'ın cezasını kesmesi damga vurdu ve ortalık karıştı. Peki Kuruluş Osman 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuruluş Osman 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - Kuruluş Osman 26. son bölüm full izleme linki yayında mı

ATV'nin kısa sürede büyük bir ilgi gören dizisi Kuruluş Osman'da heyecan 26. yeni bölümle doruğa çıktı. Peki dizinin hayranlarının şimdiden araştırmaya başladığı Kuruluş Osman 27. yeni bölüm fragmanı ve Kuruluş Osman 26. son bölüm full kesintisiz izleme linki yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN 26. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Haberin Devamı

Bizans-Moğol ittifakının planını boşa çıkararak Kayı Obası’na yapılan baskını engelleyen Osman Bey, büyük kapışmada yoldaşlarının yaralanmasına şahit olurken; Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirerek Sofia’nın zulmüne son vermek için harekete geçiyor. Osman Bey, Kulucahisar burçlarına Kayı bayrağını çekebilecek mi? Selcan Hatun, Kayı Obası’ndaki savaştan sağ çıkabilecek mi? Yaralanan Abdurrahman Alp’in akıbeti ne olacak? Ağabeyi Konur’u yaralayan Göktuğ cezalandırılacak mı? Aygül, Hazal Hatun’a neden cephe alıyor? Osman Bey’in elinden kaçan Sofia’nın yeni planı ne olacak? Savaşı kaybeden Moğollar, nasıl bir taktikle geri dönecek?

KURULUŞ OSMAN 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KURULUŞ OSMAN 26. SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Haberin Devamı

Kuruluş Osman 26. son bölüm full kesintisiz izleme linki yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...