Cadde Kylie Jenner 'özel jet' paylaşımıyla eleştirilmişti! 'Annesi araya girdi' iddiası

Kylie Jenner 'özel jet' paylaşımıyla eleştirilmişti! 'Annesi araya girdi' iddiası

21.07.2022 - 12:39 | Son Güncellenme:

Son yıllarda adından en çok söz ettiren ünlülerden biri olan reality şov yıldızı ve iş insanı Kylie Jenner, geçtiğimiz günlerde yaptığı 'özel jet' paylaşımı yüzünden büyük tepki gördü. Sosyal medyada çok konuşulan fotoğrafın ardından Target'a alışverişe gittiği anları yayınlayan Jenner, bu sefer de 'çocuğuna sıradan insanlar gibi davranma oyunu oynattığı' eleştirileriyle karşılaştı. Tüm bunların ardından ise ünlü ismin annesi Kris Jenner'in, kızının harcamalarından endişe duyduğu ve araya girmek zorunda kaldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Kylie Jenner özel jet paylaşımıyla eleştirilmişti Annesi araya girdi iddiası

Serveti ve özel hayatıyla sadece kendi ülkesinde değil, dünya çapında da en çok konuşulan isimlerden olan Kylie Jenner, sosyal medyada en çok dikkat çeken ünlülerden biri. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren ve hayranlarından binlerce yorum alan Jenner, geçtiğimiz günlerde eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Travis Scott'tan bir kız bir erkek iki çocuğu olan ünlü isim, son paylaşımıyla tepki çekti.

Haberin Devamı

Yayınladığı fotoğrafta 31 yaşındaki sevgilisi Scott ve kızları Stormi, iki tane özel jetin arasında birbirlerine sarılırken görülen Jenner, her ikisinin de özel jetlerini kast ederek, "Seninkini mi almak istiyorsun benimkini mi?" diye yazdı.

Kylie Jenner özel jet paylaşımıyla eleştirilmişti Annesi araya girdi iddiası

Ünlü ismin bu paylaşımı sonrası birçok sosyal medya kullancısı, Kylie Jenner ve Travis Scott'a ateş püskürdü. Çok sayda kullanıcı Jenner'ı dünyada milyonlarda kişi ekonomik zorluklar yüzünden zar zor hayatta kalmaya çalışırken lüks hayatıyla gösteriş yaptığı için eleştirdi.

"NEDEN SAHİP OLDUKLARINLA ÖVÜNÜYORSUN?"

Bazıları da Kylie Jenner'ın bu "servet gösterisinin inanılmaz" olduğunu belirtip çok sayıda insanın yaşam mücadelesinden kopuk olduğunu savundu. Bazı kullanıcılar da Kylie Jenner'a "Neden sahip olduklarında övünüyorsun? Herkes senin kadar şanslı değil" diye seslendi.

Haberin Devamı

Fenomen ismi, iklim krizine ve çevre sorunlarına duyarsız olmakla suçlayan kullanıcılar da çıktı. Bunlardan biri "Gezegenin bu kadar perişan olmasının sebebi sensin" diye yazarak görüşünü belirtti. Bir başkası da "Küresel ısınma krizinin ortasında bu postu paylaşmak uygun mu?" diye sordu. Kylie Jenner, jet uçaklarının bıraktığı karbon ayak izine katkıda bulunduğu için eleştirildi.

39 DAKİKA SÜRECEK ARABA YOLCULUĞU İÇİN JETİNİ KULLANDI

Kendisini 'çevreci dostu' olarak tanımlayan ve daha önce kasırga ve orman yangını mağdurlarını desteklemek için bağış yapan Jenner'ın, arabayla sadece 39 dakika sürecek bir yolculuk için 72 milyon dolarlık özel jetini kullanması ve yolculuğu 17 dakikada tamamlaması da bu gönderiye dair dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Kylie Jenner özel jet paylaşımıyla eleştirilmişti Annesi araya girdi iddiası

"İNSANLARDAN KOPUK"

Tepkilerden sonra Kylie, 4 yaşındaki kızı Stormi ve yeğenleri Chicago ve True ile Target mağazasında alışveriş yaptığı bir TikTok videosu yayınladı. Ancak bu hareketi de sosyal medyada ters teperek, ünlü ismin 'insanlardan kopuk' ve 'alt sınıfa hitap etmeye çabasında' olduğunu söyleyen yorumlarla karşılanarak; çocuğuna 'sıradan insanlar gibi davranma oyunu oynattığı' söylendi.

"ANNESİ ARAYA GİRDİ"

Haberin Devamı

Tüm bunların ardından The Post'a konuşan kaynaklar; Kris Jenner'ın, kızı Kylie'nin abartılı yaşam tarzından ve milyonlarca dolarlık harcamalarından endişe duyduğunu iddia etti:

Kylie o kadar çok para harcıyor ki, kendisine özel jet aldıktan sonra annesi araya girip ona yavaşlamasını söylemek zorunda kaldı. Kris; onu parasıyla ilgili daha sorumlu olmaya, akıllıca yatırımlar yapmaya çağırıyor. Ama Kylie 24 yaşında, kendi markası var ve istediğini yapıyor.

Kylie Jenner özel jet paylaşımıyla eleştirilmişti Annesi araya girdi iddiası

Kardashian'lara yakın bir başka kaynak ise, Kris'in devreye girdiğini reddettiğini söyleyerek, "Kylie aslında her zaman maddi konularda çok iyiydi. Genç biri, ama özünde fazlasıyla yetişkin" şeklinde konuştu.

DAHA ÖNCE DE ELEŞTİRİLDİ

Öte yandan Kylie, daha önce 2019'da kız kardeşi Kendall Jenner'ı özel bir Global Express uçağıyla akşam yemeğine götürdüğünde de jet kullanımı nedeniyle eleştirilmişti. Ünlü ismin sevgilisi Travis Scott da kendi özel jetini 2018 yılında o dönemde çıkardığı albümünün tanıtımını yaparken kullanmıştı.