Cadde Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir

Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir

23.03.2021 - 10:41 | Son Güncellenme:

Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden Kylie Jenner'ın makyözü Samuel Rauda, trafik kazası geçirdi. 23 yaşındaki reality show yıldızı , Rauda'nın 120 bin dolar tutan tedavi masraflarını karşılamak yerine, yardım kampanyasına beş bin dolar gönderip bağış çağrısında bulunması sosyal medyada tepki çekti. Kylie, gelen eleştiriler sonrası sessizliğini bozdu.

Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir

Ünlülerle olan yakın ilişkisi ile tanınan makyaj sanatçısı Samuel Rauda, geçirdiği trafik kazasından ağır yaralı bir şekilde kurtuldu. Başta Kylie Jenner olmak üzere Bebe Rexha, Ava Max ve Pia Mia gibi isimler Rauda için geçmiş olsun dileklerini paylaştı.

Haberin Devamı

Ancak 26 yaşındaki makyaj sanatçısının ailesi, Rauda'nın beyin ameliyatı için gerekli olan 120 bin doları ödeyemeyeceklerini açıklayarak bir yardım kampanyası başlattı. Kylie Jenner ise kampanyaya 5 bin dolar ile dahil oldu ve bağış çağrısında bulundu.

Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir

TEPKİ ÇEKTİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları, Jenner'ın tedaviyi üstlenmek yerine düşük bir bağış yapmasına tepki gösterdi. 23 yaşındaki magazin yıldızına "O para senin bir çanta paran!" şeklinde yorumlar yapıldı.

Kylie Jenner gibi birçok ünlü isim de yardım etmek yerine bağış kampanyasının linkini paylaştı. Rauda'nın ameliyatı ve tedavisini karşılamak için gerekli olan para toplandı.

Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Takipçileri tarafından büyük tepki alan Jenner, sosyal medya hesabından bu konuya açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Kylie, "Sam benim makyaj artistim değil ve maalesef artık kişisel bir ilişkimiz yok ama onunla birkaç yıl önce çalıştım, o tatlı biri. Arkadaşım Ariel'in ve şu anki makyaj artistimin Sam'le ilgili paylaşımlarını ve ailesinin bağış hesabını gördüm. Sam'e ne olduğunu öğrenmek için arkadaşım Ariel'i aradım. Durumu öğrendikten sonra bağış sayfasına girdim 10 bin dolara ihtiyaç olduğunu ve çoktan miktarın yarısının toplandığını gördüm. Ben de hedef paraya ulaşması için 5 bin dolar bağış yaptım"  ifadelerini kullandı.

Jenner, sözlerine "Farkındalık yaratmak ve insanların bağış yapması için hikayemde paylaştım. Bu olay nasıl çarptırıldı anlamadım. Beni tanıyanlar yaptığım şeyleri kalpten yaptığımı ve olabildiğince yardımsever olduğumu bilir" diye devam etti.

Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir

DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN KADIN ÜNLÜSÜ

Forbes dergisi, dünyanın en çok kazanan kadın ünlülerini açıklamıştı. Stormi adında bir kızı olan Kylie Jenner, listedeki diğer isimlere fark atarak, ilk sırada yer almıştı. Jenner, markasının hisselerinin yüzde 51'ini bir kozmetik devine satarak, 590 milyon dolar kazanmıştı.

Kylie Jenner, birçok marka ile yaptığı anlaşmalar nedeniyle de 170 milyon dolar elde etmişti. Yıldızın unvanı, geçtiğimiz yıl kazancını olduğundan fazla gösterdiği iddiaları nedeni ile elinden alınmıştı.