Cadde Lily James depremzedeler için yardım toplayacak

Lily James depremzedeler için yardım toplayacak

13.02.2023 - 17:44 | Son Güncellenme:

İngiliz aktris Lily James, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen depremler sonrası yardım kampanyası başlattı. Yardım çağrısında bulunan James, "Mümkün olan en çok parayı toplamak için hepinizden yardım bekliyorum" dedi.

Lily James depremzedeler için yardım toplayacak

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler 10 ilde yıkıma neden oldu. Binlerce kişinin hayatını kaybettiği depremlerin ardından ünlü isimler, Türkiye ile Suriye'deki depremzedeler için yardım çağrıları yapmayı sürdürüyor. İngiliz oyuncu Lily James de depremzedeler için kampanya başlattı.

Haberin Devamı

İki haftalığına bir platforma katıldığını duyuran James, bu platformda hayranlarının isteği üzerine onlara özel videolar hazırlayacak. Özel video isteyenler, James'e 125 dolar ödeyecek. Lily James de bu paranın önemli bir bölümü depremzedeler için bağışlayacak.

Lily James depremzedeler için yardım toplayacak

"YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM"

Sosyal medya hesabından yayınladığı videoyla bu haberi duyuran James, "Mümkün olduğu kadar çok para toplamak için yardımlarınızı bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Mira Sorvino, Melissa Joan Hart, Christina Milian, Tori Spelling, Maggie Wheeler gibi birçok ünlü ismin de yardım kampanyasına destek verdiği öğrenildi.