Cadde Madonna ölümden döndü

Madonna ölümden döndü

30.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

‘Ciddi bir bakteriyel enfeksiyon’ sebebiyle yoğun bakımda tedavi gördüğü ortaya çıkan Madonna, ailesini ve hayranlarını korkuttu.

Madonna ölümden döndü

‘Popun Kraliçesi’ olarak bilinen, dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Madonna’nın 24 Haziran’da ciddi bir bakteriyel enfeksiyon yüzünden New York’ta bir hastanede yoğun bakıma kaldırıldığı ortaya çıktı. Page Six’in özel haberine göre; evde ‘tepkisiz’ bir şekilde bulunan 64 yaşındaki şarkıcı, entübe edilerek, yoğun bakım ünitesine alındı. Sanatçının durumu, ailesini ve hayranlarını korkuttu.

Haberin Devamı

Yıllardır Madonna ile çalışan menajeri Guy Oseary, sanatçının ölümden döndüğünü ve yoğun bakımda kaldığını doğruladı. Oseary, Madonna’nın hâlâ hastanede tıbbi bakım altında olduğunu ancak doktorların yıldız şarkıcının iyileşeceğini söylediğini duyurdu. Sanatçının ailesi de ilk açıklamayı yaptı. Madonna’nın aile fertleri durumun ciddi olduğunu ve günlerce onu kaybedeceklerine inandıklarını belirtti.

Madonna ölümden döndü

Lourdes Leon

Ambulansla evine götürüldü

Madonna’nın yoğun bakım odasından kızı Lourdes Leon’un yanında kaldığı normal odaya geçtiği söyleniyor. BBC’nin dün akşam son dakika geçtiği habere göre; Madonna hastaneden taburcu edildi ve ambulansla evine götürüldü. Sanatçının, kendisini daha iyi hissettiği ifade edildi.

Haberin Devamı

Madonna ölümden döndü

Madonna’nın ikisi biyolojik, dördü evlatlık olmak üzere altı çocuğu var.

Dünya turu ertelendi

Sanatçının 15 Temmuz’da Kanada’nın Vancouver şehrinde başlayacak olan dünya turu ise ertelendi. Sanatçının ‘Holiday’ adlı single’ının 40’ıncı yıl dönümünü kutlayacağı ve en büyük turnesi olacağı söylenen organizasyonu, 30 Ocak’ta Mexico City’de sona erecekti. Oseary, “Şu anda tüm taahhütlerimizi duraklatmamız gerekecek. Tur için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı alır almaz sizinle paylaşacağız” açıklamasını yaptı.

ABD’nin en zengin 45’inci kadını

2009 yılında ‘Sticky&Sweet’ turnesinde kırdığı hasılat rekoru ile Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Madonna, Amerikan Forbes dergisine göre 580 milyon dolar’lık serveti ile ABD’nin en zengin 45’inci kadını... Altı çocuk annesi olan sanatçının, Instagram’da yaklaşık 19 milyon takipçisi bulunuyor.

Abisini kaybetmişti

Madonna, 92 yaşındaki babası Silvio Ciccone ve kardeşlerine yakınlığıyla biliniyor. Sanatçının, Paula, Melanie ve Jennifer adında üç kız kardeşi, Anthony, Martin, Christopher ve Mario adında da dört erkek kardeşi var. Alkol bağımlısı olan Anthony Ciccone, geçtiğimiz şubatta 66 yaşındayken gırtlak kanserinden hayatını kaybetmişti.

Madonna ölümden döndü
Uzman görüşü: ‘Öldürücü olabilir’

Konuyla ilgili olarak ünlü kardiyolog Dr. Demet Erciyes, ciddi bakteriyel enfeksiyonların yoğun bakım tedavisi gerektirdiğini ve durumun öldürücü olabileceğini belirtti. Dr. Erciyes, “Bakterilerle olan enfeksiyonlar tuttuğu bölgeye göre değişik belirtiler verebilir. Üst solunum yolu enfeksiyonu, zatürre ya da gastroenterit dediğimiz ishal ile seyreden hastalık yapabilir. Bazen de bakteri kana karışır ve sepsis yapar. Madonna’da gelişen de bu olmalı... Belirtiler çok hızlı ilerler, kanı zehirleyip, septik şoka kadar gider. Yoğun bakım tedavisi gerektiren bu durum öldürücü olabilir. Genelde vücut direnci düşük kimselerde, yaşlılarda ve bağışıklık baskılayıcı ilaç kullananlarda sepsis daha kolay
gelişir” yorumunu yaptı.