Cadde Mahidevran yakalandı

Mahidevran yakalandı

16.01.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinin Mahidevran’ı Nur Fettahoğlu, kalbini gayrimenkul ve oto kiralama işiyle uğraşan Gökhan Niya’ya kaptırdı.

Mahidevran yakalandı

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin Mahidevran'ı Nur Fettahoğlu, kalbini gayrimenkul ve oto kiralama işiyle uğraşan Gökhan Niya'ya kaptırdı. Necati Şaşmaz ile 2 yıl süren ilişkisi geçen yaz sonu biten ve Şaşmaz'ın 12 Aralık'ta 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nagehan Kaşıkçı ile yaptığı sürpriz nikahın ardından bütün gözlerin üzerine çevrildiği Fettahoğlu, yeni erkek arkadaşıyla önceki gece yarısı objektiflere takıldı. Fettahoğlu Okan Yalabık için düzenlenen Karaköy'deki veda yemeğinin ardından soluğu yeni erkek arkadaşı Gökhan Niya'nın yanında aldı. Çift, Boğaz Köprüsü'nde polis çevirmesi sırasında ilk kez FOG TV Magazin kamerası tarafından görüntülendi. Bilgi Üniversitesi mezunu olan 36 yaşındaki Niya, gayrimenkul ve bir rent a car şirketi sahibi...

Haberin Devamı

"Çok yeni tanıştık"

Polis çevirmesinde görüntülenince gazetecilerin kendisini takip ettiğini anlayan ve büyük panik yaşayan Niya'nın Fettahoğlu ile arkadaş ortamında tanıştığı öğrenildi. Kamerayı görünce yüzünü bacaklarının üzerine kapanan ve yüzünü gizleyen Fettahoğlu'nun üzülmesini istemediğini belirten Niya, Milliyet'e "Ben böyle şeylere alışkın değilim. Arkamdan gazetecilerin geldiğini bilemezdim. Birden polis kontrolünde bizi sıkıştırdıklarında çok şaşırdım. Nur çok iyi ve çok değerli bir insan, üzülmesini, incinmesini ve zarar görmesini asla istemem. Nur gece yaşananlardan sonra çok üzüldü. O yüzden konuşmamayı tercih ediyorum. Ortak arkadaşlarımız var, çok yeni tanıştık" dedi.