Cadde Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum!

Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum!

29.12.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Darülaceze sakinleriyle buluştu. Geçtiğimiz günlerde bir konserinde 'Annem' şarkısını tamamlayamayarak gözyaşları içinde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan sanatçı, "Elden ayaktan düştüğü zaman anneleri ve babalarını bırakıyorlar" diyerek sitem etti.

Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum

Mahsun Kırmızıgül, 2016'da bir yıldır birlikte olduğu Avukat Ece Binay ile ABD’nin Los Angeles eyaletinde dünyaevine girmişti. 2017'de Lavin ismini verdikleri kızları dünyaya gelen ünlü çift, Nisan 2022'de Beykoz Adliyesi’nde tek celsede boşanmıştı.

Haberin Devamı

Kırmızıgül, duruşma sonrası yaptığı açıklamada, “Evliliğimizi kurtarmak için elimden gelen yaptım. Ama olmadı" demişti. Kırmızıgül’ün ardından adliyeden çıkan avukat Binay ise "Boşanma davası açmıştım, sonuçlandı ve boşandık. Çocuğumuzun velayeti bende kaldı" şeklinde konuşmuştu.

Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum

"BEYAZ MELEK'İN ÇIKIŞ NOKTASI BURASI"

Kırmızıgül, Darülaceze'yi ziyaret etti. Duygularından bahseden Kırmızıgül, "Beyaz Melek' filminin çıkış noktası burası... Dizi çekmeye geldiğimizde buranın hastane olduğunu sanıyordum. Geldiğim yerde kimsesiz yurdu görmemiştim. Buna şahit olunca 'Beyaz Melek' filmini yazdım. Burada sahne çekmiştik. O dönemde burada kalan sakinler vardı, bugün de onları gördüm. Çok güzel duygular" dedi.

Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum

Haberin Devamı

"GÜN GELECEK BİZ DE YAŞLANACAĞIZ"

"Hayatım boyunca insanları dini, dili, ırkı ve mezhebiden dolayı ayırmadım" diyen Kırmızıgül, "Sadece merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum. Anne, baba ve dedelerine bakmayanlara kızıyorum. Büyük metropollerde bu var. Hayat kısa. Gün gelecek biz de yaşlanacağız. Evlatlarımızı da bizi buraya bırakabilir. Allah herkese hayırlı evlat nasip eylesin" açıklamasında bulundu.

Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum

"ANNEM BAŞIMIN TACI"

Geçtiğimiz günlerde bir konserinde 'Annem' şarkısını tamamlayamayarak gözyaşları içinde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan sanatçı, "Elden ayaktan düştüğü zaman anneleri ve babalarını bırakıyorlar. Bırakmayın! Seni doğuran ana ve seni büyüten baba.. Ulan bırakma işte! Annem başımın tacı. Bütün hayatım onunla geçti. Taş taşıyarak beni büyüttü. Evet beni tanımıyor, hayatın gerçeği bu... Beni tanımaması önemli değil. Yanında oturduğum zaman çocukluğumdan beri onunla geçirdiğim zaman gözümün önüne geliyor. Evlatlarınıza iyi evlat edinmeyi öğreteceksiniz" diye konuştu. 

Mahsun Kırmızıgül: Merhametsiz ve vicdansız insanlara kızıyorum