Cadde ‘Mahsun’un enerjisi inanılmaz’

‘Mahsun’un enerjisi inanılmaz’

01.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mahsun Kırmızıgül´ün senaryosunu yazıp yönettiği ‘Vezir Parmağı’nda Feride karakterini canlandıran Ece Uslu, eğlenceli bir set süreci geçirdiğini söyledi. Uslu, “Mahsun’la bir sinema projesinde çalışmayı çok istiyordum ve bu gerçek oldu. Sette inanılmaz güçlü bir enerjisi var, bitmek tükenmek bilmiyor” dedi.

‘Mahsun’un enerjisi inanılmaz’

Vizyondaki ‘Vezir Parmağı’ filmiyle beyazperdede ve yakında başlayacak ‘Dayan Yüreğim’ dizisiyle ekranda olacak Ece Uslu... Oyuncuyla projelerini, ‘Karagül’ bittikten sonra neler yaptığını ve formda kalmasının sırlarını konuştuk.

Haberin Devamı

- ‘Vezir Parmağı’ nasıl bir film oldu?

Eğlenceli bir komedi filmi oldu. Osmanlı İmparatorluğu döneminde geçiyor. İmparatorluğun beş ayrı bölgesinden yola çıkan,

‘Mahsun’un enerjisi inanılmaz’
farklı kültürlere ait hamalların, savaşa gittiklerini zannederken bambaşka bir maceranın içine düşmelerinin hikayesi.

- 31 kadının hikayesi anlatılıyor. Sizin oynadığınız Feride nasıl biri?

Feride, köyün güzel, alımlı ve yapıcı kadınlarından biri. Diğerlerinden onu ayıran en büyük fark, okur yazar olması. Aslında çözüm üretebilen, sevilen, tatlı bir kadın. Bugüne kadar tiyatro oyunlarım dışında, oynadığım karakterler içinde en çok güldüren rolüm diyebilirim.

- Kadın ağırlıklı bir set. Çekim süreci nasıl geçti?

Haberin Devamı

Ben de ilk başta ‘Bu kadar kadınla zor olur mu acaba?’ diye düşünmeden edememiştim ama gayet profesyonelce çalışıldı. Her şeyin yolunda gittiği, çok eğlenceli bir set oldu.

- Sete dair unutamadığınız bir anı var mı?

Bütün kadın karakterlerin bir arada olduğu bir sahnemiz vardı. Çekim sırasında çok fazla tekrar aldık. Sahnenin bitmesine yakın aynı diyalogları, aynı heyecan ve performansla tekrar etmekten gülme krizine girdik. Kahkahalarla sahneyi bitirmiştik. Hâlâ hatırladıkça gülüyorum.

- Mahsun Kırmızıgül’le ilk kez çalışıyorsunuz. Nasıl bir yönetmen?

Mahsun’la yollarımız birkaç kez kesişmişti fakat çalışmamıştık. Kendisiyle bir sinema projesinde çalışmayı çok istiyordum ve bu gerçek oldu.

Çok da iyi oldu. Mahsun’nun setini deneyimlemek benim için keyifliydi. Sette inanılmaz güçlü bir enerjisi var, bitmek tükenmek bilmiyor. Mahsun Kırmızıgül değerli ve çalışılması keyifli bir yönetmen.

‘Mahsun’un enerjisi inanılmaz’

‘Beslenmeme dikkat ediyorum’

- Her zaman formadasınız. Ne yiyip ne içiyorsunuz? Hiç kilo problemi yaşadınız mı?

Özel bir formülüm yok. Beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum. Şeker, un ve bunun gibi gıdalar hayatımda yok. Özellikle bu aralar çok yoğun çalışıyorum ve doktor kontrolünde takviye gıdalar ve vitaminler alıyorum. Kilo problemi ara ara hepimiz yaşıyoruz. Malum hayatımız düzensiz... Ama dediğim gibi hep sağlıklı olmak için okuyup araştırıyorum ve buna göre beslenmeye çalışıyorum.

Haberin Devamı

- Güzellik sırlarınız var mı?

Özel bir sırrım yok. Doğal beslenip, doğal ürünler kullanmaya çalışıyorum. Bir yandan da sırrı, genlerimden geliyor diye düşünüyorum.

‘ELVAN BİR İYİLİK MELEĞİ’

‘Mahsun’un enerjisi inanılmaz’

- Bir yandan da ‘Dayan Yüreğim’ dizisiyle ekranda olacaksınız. Orada nasıl bir kadını canlandırıyorsunuz?

Hayatını çocukları başta olmak üzere başkalarının mutluluğu üzerine kurmuş bir kadını oynuyorum.

Onun mutluluğunu kimse önemsemese de, bunu dert etmiyor. Herkesin yardımına koşan bir iyilik meleği. Hayat ona ne verirse kabulleniyor ama hayat bir türlü durmak bilmiyor; Elvan’a bir insanın dayanabileceğinden çok daha fazla acı veriyor. Dayanabiliyor mu? Evet, çünkü çocukları var.

- ‘Karagül’ bittikten sonra neler yaptınız?

Çeşme’de güzel bi tatil yaptım. Bu aslında benim eski hayatıma tekrar bir adaptasyon süreciydi.

Evimle ilgilendim, bunun dışında bol bol film izledim ve kitap okudum.