Cadde Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncuları ve konusu! İşte, Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncu kadrosu

Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncuları ve konusu! İşte, Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncu kadrosu

20.07.2021 - 18:46 | Son Güncellenme:

Mary Poppins: Sihirli Dadı filmi, televizyonda ilk kez izleyici karşısına çıkıyor. Filmde esrarengiz dadı Mary Poppins ve miniklerin maceraları anlatılıyor. 2018 yapımı ABD filmi orijinal adıyla Mary Poppins Returns oyuncuları ve konusu araştırılıyor.

Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncuları ve konusu İşte, Mary Poppins: Sihirli Dadı oyuncu kadrosu

Bilim kurgu tarzıyla öne çıkan Mary Poppins: Sihirli Dadı filmi, Rob Marshall'ın yönettiği ve Magee, Marshall ve John DeLuca'nın hikâyelerinden sinemaya uyarlanan film, David Magee tarafından senaryolaştırıldı. 

Haberin Devamı

MARY POPPİNS: SİHİRLİ DADI KONUS

Mary Poppins: Sihirli Dadı, 1930'larda Londra'nın Büyük Buhran döneminde geçiyor. İlk filmin sevimli minikleri Michael (Whishaw) ve Jane (Mortimer) artık büyümüşlerdir. İkili, Michael, üç çocuğu ve kâhyaları Ellen'la (Walters) birlikte Cherry Tree Lane'de hayatlarını sürdürmektedirler. Ancak acı bir olay yaşanır ve Michael kişisel bir kayıp yaşar. Bu olayın ardından esrarengiz dadıları Mary Poppins (Blunt) tekrar Banks'lerin hayatına girer. Bu süreçte Poppins, iyimser sokak lambası yakıcısı Jack'le (Miranda) birlikte eşsiz sihir becerilerini kullanarak ailenin hayatlarında eksik olan mutluluk ve merak hissini yeniden keşfetmelerine yardımcı olacaktır. Poppins'in eksantrik kuzeni Topsy (Streep) dahil olmak üzere renkli ve tuhaf karakterler de bu süreçte eğlenceli bir yol sunacaklardır.

Haberin Devamı

MARY POPPİNS: SİHİRLİ DADI OYUNCULARI

Emily Blunt
Lin-Manuel Miranda
Ben Whishaw
Emily Mortimer
Julie Walters
Dick Van Dyke
Angela Lansbury
Colin Firth
Meryl Streep