Cadde MasterChef 2020 ödülü nedir, ne kadar? MasterCef Türkiye şampiyon büyük ödülü ne?

MasterChef 2020 ödülü nedir, ne kadar? MasterCef Türkiye şampiyon büyük ödülü ne?

03.01.2021 - 22:29 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye 2020 sezonu final bölümü ile 3 Ocak akşamı canlı yayında ekrana geldi. Yarışmanın takipçileri ise 'MasterChef büyük ödülü ne kadar, birinci olana ödül nedir?' sorularına yanıt arıyor. TV8'de erkana gelen yarışmada son ikiye kalan Serhat ile Barbaros final akşamı ardından büyük ödül sahibi olacak. İşte, 2020 MasterChef ödülü...

MasterChef 2020 ödülü nedir, ne kadar MasterCef Türkiye şampiyon büyük ödülü ne

Ekranların en sevilen ayrışma programı MasterChef, Serhat ve Barbaros arasında büyük final heyecanı ile ekrana geldi. Yarışmanın kazananına ise verilecek ödül uzun zamandır merak konusu olmuştu. Canlı yayında MasterChef şampiyon ödülü de açıklandı. 2020 MasterChef şampiyon ödülü nedir?

Haberin Devamı

2020 MASTERCHEF ÖDÜLÜ NEDİR, NE KADAR?

3 Ocak Pazar akşamı ekrana gelen final bölümünde Serhat ile Barbaros kıyasıya mücadele etti. Son oyun olan imza tabağı yarışmasından hemen önce jüri, yarışmanın şampiyonuna verilecek ödülü takdim etti. Yarışmayı kazanan ve şampiyon olan isim lüks bir Jeep araç sahibi olacak.

GEÇMİŞ SEZONLARIN MASTERCHEF ÖDÜLLERİ

2018 yılında MasterChef şampiyonana 100 bin TL para ödülü verilmişti. 2019'da ise son model bir otomobil ödülü vardı. Ayrıca şampiyon olan kişiye bir de kupa veriliyor.