Cadde MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu! Serhat mı, Barbaros mu? MasterChef Türkiye finali kim kazandı?

MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu! Serhat mı, Barbaros mu? MasterChef Türkiye finali kim kazandı?

04.01.2021 - 00:34 | Son Güncellenme:

MasterChef şampiyonu sonunda belli oldu! MasterChef Türkiye final heyecanı son buldu. Canlı yayında ve ailelerinin katılımıyla son tabaklarını çıkardı. Yarışmada Serhat ve Barbaros son ikiye kaldı ve kendilerini temsil eden üç yemek ile birinci olmak için yarıştı. Cumartesi ve pazar günü gerçekleşen final oyunları sonunda MasterChef şampiyonu belli oldu. İmza yemeği ile kazanan isim de netleşti. Peki, MasterChef Türkiye'de kim öndeydi? 2020 MasterChef Türkiye kim şampiyon oldu?

MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu Serhat mı, Barbaros mu MasterChef Türkiye finali kim kazandı

TV8'in sevilen lezzet yarışması MasterChef Türkiye 2020 sezonu son buluyor. Tabaklarıyla sezonun başından bu yanan dikkatleri çeken Serhat Doğramacı ile Barbaros Yoloğlu finalin iki yarışmacısı oldu ve şampiyon olmak için birbiriyle yarıştı. Cumartesi günü istenen üç tabağı çıkaran iki yarışmacıdan biri 3 Ocak Pazar akşamı MasterChef'in 2020 şampiyonu oldu. MasterChef'te finali kazan isim kim, Serhat mı, Barbaros mu?

Haberin Devamı

MASTERCHEF'TE KİM ÖNDE? 

En çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye'de cumartesi günü Serhat ve Barbaros, jürinin kendilerinden istenen üç tabağı başarı ile sundu. Oyunların sonunda Serhat 66, Barbaros ise 69 puana ulaştı. Böylelikle pazar günü yapılan son oyuna Barbaros önde başlamış oldu. Yapılan son yemeklerle de Barbaros 1 puan ile Serhat'tan öndeydi. Serhat Doğramacı 144 puanla önde bitirdi.

MASTERCHEF FİNALİ KİM KAZANDI?

Mahmet, Somer ve Danilo şefler, finali kendilerini temsil eden tabaklarla noktalamalarını istedi. Böylelikle kendi istedikleri ve yaratıcılıklarını kullanabildikleri başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menü ile 10 puan üzerinden değerlendirilecekler. Yarışmanın henüz şampiyonu belirlenmedi.

Haberin Devamı

İlk etap ardından Serhat 91, Barbaros ise 92 puana ulaştı. İkinci yarışma sonrası Serhat 117, Barbaros ise 118 puan oldu. Canlı yayında gerçekleştirilen imza yemeği ile şampiyon belli oldu. Verilen puanlarla Serhat şampiyon oluyor.

MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu Serhat mı, Barbaros mu MasterChef Türkiye finali kim kazandı