Cadde MasterChef 8 Aralık ödül oyununu kim kazandı, 25 bini kim aldı?

MasterChef 8 Aralık ödül oyununu kim kazandı, 25 bini kim aldı?

09.12.2020 - 00:36 | Son Güncellenme:

MasterChef Türkiye, 8 Aralık 117. yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Yarışmanın ilk 6'sında yer alan yarışmacılar 25 bin TL için kıyasıya mücadele etti. Farklı bir formatta düzenlenen ödül oyunu ile altı farklı tatlı yapıldı. Peki, MasterChef 25 bini kim aldı?

MasterChef 8 Aralık ödül oyununu kim kazandı, 25 bini kim aldı

Mehmet, Somer ve Danilo şefler, yeni haftanın ödül oyununu açıkladı. Altı farklı yarışmacının altı ayrı tatlı yapması istendi. Oyunda, yarışmacılar hem jüri oldu hem de yarışmacı oldu, kendi tatlılarını değerlendirdiler. MasterChef'te 8 Aralık'ta klasik altı tatlı yarıştı. İşte, MasterChef ödül oyunu kazananı...

Haberin Devamı

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ekranların sevilen lezzet yarışması MasterChef'in jürisi 8 Aralık Salı ödül oyunu için yarışmacıların her birinin farklı birer tatlı yapmasını istedi. Yanı sıra yapılan tatlıları puanlandıranlar da yine 6 yarışmacı oldu. Buna göre; Özgül sufle, Eray lokma, Emir trileçe, Sefa ekler, Barbaros ayva tatlısı, Serhat cheesecake yaptı.

Yarışmacıların puanlamalarının ardından; Özgül, Eray 14 puan alırken, emir ve Sefa 18 puan elde etti. Barbaros ayva tatlısı ile 21 puana ulaştı. Serhat 20 puan aldı. Böylelikle 21 puanla 25 bin TL ödülün sahibi de Barbaros oldu.