Cadde Masterchef All Star yeni sezonda ilk elenen kişi belli oldu

Masterchef All Star yeni sezonda ilk elenen kişi belli oldu

17.07.2023 - 01:15 | Son Güncellenme:

Masterchef yeni sezonda bu kez All Star ile ekrana geliyor. Takımların geçen hafta belli olduğu Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde bir isim yarışmaya veda etti.

Masterchef All Star yeni sezonda ilk elenen kişi belli oldu

Masterchef tüm hızıyla ekranlara döndü. Eski yarışmacıların All Star ekibinde yarıştığı Masterchef'te eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar iki etaplı oyunda mücadele etti. İki bölümden geçemeyen yarışmacı ise Masterchef'e veda etti. İşte Masterchef eleme gecesinde yaşananlar...

Haberin Devamı

Berker, Gamze, Mert, Batuhan, Eray, Rıfat ve Güzide ilk haftanın eleme adayları oldu. Yarışmacılar ilk olarak yaratıcı tabaklar çıkarmaya çalıştı. Yarışmacılara yer fıstığı ve tavuk ciğerinden bir yemek yapılması istendi. Yarışmacılar arasında en yaratıcı tabağı Rıfat çıkardı. Gecenin ikincisi Batuhan olurken üçüncü Eray oldu.

KALAN İSİMLER MEHMET ŞEFİN TABAĞINI YAPMAYA ÇALIŞTI

Berker, Gamze, Mert ve Güzide; Mehmet Şefin Bodrum Geceleri tabağını yapmaya çalıştı. Mehmet Şef tabağının nasıl yapılacağını açıkladıktan sonra yarışmacılar yerlerine geçti. 4 isim, şefin tabağına en yakınını çıkarmak için mücadele etti. 

Masterchef All Star yeni sezonda ilk elenen kişi belli oldu

Güzide tabağını eksik çıkardı. Güzide sunum sırasında yaptığı açıklamada, "İlk kağıdımı attım, fakat olmadı bu süre içerisinde yetiştiremedim kağıdı" dedi.

Haberin Devamı

Masterchef All Star yeni sezonda ilk elenen kişi belli oldu

VEDA EDEN İSİM BELLİ OLDU

Son ikiye kalan isim Berker ve Güzide oldu. Masterchef'in yeni sezonuna ilk veda eden isim Güzide oldu. Mehmet Şef, "Aslında et en önemli unsurdu ama sende iki tane sıkıntı var. Etin daha az pişmişti. Berker, Güzide'den daha iyi pişmiş bir et yaptın. Patlıcan kağıdın en güzel patlıcan kağıdıydı. Güzide keşke sen her şeyi kağıda bağlamasaydın" dedi.

Güzide elendiğini öğrendikten sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: İyi bir haftamda değildim. İnanılmaz bir kadro toplamışsınız. Ben her zaman en sona odaklıyımdır. İlk hafta elenmişim üçüncü hafta elenmişim benim değişenim açıkçası olmuyor.