Cadde MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar!

MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar!

11.11.2023 - 11:35 | Son Güncellenme:

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliklerini yaptığı 'MasterChef Türkiye', bu sezon 'All Star' formatıyla ekranlara geliyor. Fenomen yarışmada 10 Kasım'a özel olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemeklere ait malzemeler ön plandaydı. Ödülü kazanan yarışmacı belli olurken, Barbaros Yoloğlu da parayla ilgili açıklamasıyla sosyal medyada gündem oldu.

MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar

TV8'de ekranlara gelen MasterChef Türkiye'nin son bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. All Star'da bu hafta ödül oyunu 10 Kasım tarihine denk geldi.

Haberin Devamı

10 Kasım'da yayınlanan bölümde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği yemeklere ait malzemelerle yeni yemekler yapıldı.

MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, en güzel tabağı yapabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Şefler Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın oylaması sonucu kazanan 6-2'lik skorla mavi takım oldu.

MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar

ÖDÜLÜ KAZANAN AYAZ

'Sıfır atık' konseptiyle yapılan yaratıcılık turu bir kez daha ödül oyunu yarışına sahne oldu. Barbaros Yoloğlu, Dilara Başaran, Hasan Biltekin, Ayaz Geçer, Sergen Özen, Tanya Kilitkayalı ve Eren Kaşıkçı en güzel yemek için karşı karşıya geldi.

Şefler, günün en iyi yemeği olarak Ayaz'ın tabağında karar kıldı. Böylece Ayaz, 100 bin TL'lik para ödülünün sahibi oldu.

MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar

Haberin Devamı

"PARA İSTEMİYORUM DİYENE İNANMAM"

2020'nin finalisti ve All Star'ın iddialı isimlerinden Barbaros Yoloğlu, ikinci tur öncesi Mehmet Şef'in "Ne düşünüyorsun ödülle alakalı?" sorusuna samimi bir cevap verdi.

Ödül iyi. Para güzeledir, para iyidir, para insanı sıcak tutar. Parayı istemiyorum diyene de inanmam çünkü herkes parayı ister.

MasterChef Barbaros Yoloğlu: Para insanı sıcak tutar

HAFTANIN ELEME ADAYLARI

MasterChef All Star'da bu haftanın eleme adayları Ayaz, Dilara, Alican, Cemre, Batuhan ve Tahsin olmuştu. Son oyunda bir kişi daha potaya girecek ve 12 Kasım Pazar akşamı oynanacak iki tur sonunda elenen yarışmacı belirlenecek.