Cadde Masterchef All Star'da kırmızı takımın eleme gecesi! Veda eden isim belli oldu

Masterchef All Star'da kırmızı takımın eleme gecesi! Veda eden isim belli oldu

06.11.2023 - 00:15 | Son Güncellenme:

Masterchef All Star'da eleme gecesi yaşandı. Kırmızı takımdaki bütün yarışmacıların yer aldığı potada yarışmaya veda eden isim belli oldu. Tolga ise eleme turunda büyük talihsizlik yaşadı.

Masterchef All Starda kırmızı takımın eleme gecesi Veda eden isim belli oldu

Masterchef All Star'da hafta boyunca mavi ve kırmızı takım kıyasıya mücadele etti. Mavi takımın kazandığı Masterchef'te eleme adayları Cemre, Alican, Tolga, Barış, Batuhan ve Esra olmuştu. Dün ekrana gelen bölümde diğer yarışmacılar eleme adayı olmamak için mücadele etti. Kıyasıya rekabetin yaşandığı gecede son olarak eleme adayı Dilara olmuştu. Dilara'nın eleme adayı olmasıyla birlikte kırmızı takımda yer alan herkes potada mücadele etti.

Haberin Devamı

İKİ ÜRÜNDEN YARATICI TABAK

Yarışmacılar ilk olarak brüksel lahanası ve nardan yaratıcı tabaklar yaptı. Yarışmacılar yemek yaparken Tahsin son 5'ini açıkladı. Masterchef All Star son 5'lisini yazan Tahsin daha sonra Somer şefe kağıdı verdi. Somer şef kağıdı alarak stüdyoya koydu ve son 5 geldiği zaman zarfın açılacağını söyledi.

Masterchef All Starda kırmızı takımın eleme gecesi Veda eden isim belli oldu

İLK TURDAN ÇIKANLAR AÇIKLANDI

Yarışmacılar daha sonra tabaklarını şeflere sundu. Gecenin en iyi tabağını Dilara yaptı. Dilara'dan sonra gelecek haftaya ilk turdan geçen isimler Cemre ve Alican oldu.

DANİLO ŞEFİN TABAĞINI YAPTILAR

İkinci tura kalan Tolga, Esra, Batuhan ve Barış Danilo şefin Tournedos Rossini isimli tabağını yaptı. Yemek yapımı sırasında Tolga elini yaktı. Tolga, "220 derece demire tuttum. Anlamadım ilk, elimde eldiven vardı." dedi. Gecenin en iyi tabağını yapan isim Tolga oldu. Tolga'dan sonra gecenin en iyi tabağını yapan isim Batuhan oldu. Son ikiye Esra ve Barış kaldı.

Haberin Devamı

Masterchef All Starda kırmızı takımın eleme gecesi Veda eden isim belli oldu

VEDA EDEN İSİM AÇIKLANDI

Yarışmaya veda eden isim Barış oldu. Mehmet şef, "Ben senin bu ülkede isim yapacağını düşünüyorum. Sana başarılar dileriz." dedi. Somer şef, "Zaman zaman konuştuk hem burada hem karşılaştığımız zaman. Türk mutfağını dünyaya tanıtmak istiyorum demişti. 24 yaşında gitmiştim Avustralya'ya senin gibi bir kariyerim yoktu. Senin olduğun yere gelmem teknik olarak 4 senemi aldı. Geçen seneden bu seneye kat ettiğin yol inanılmaz bir yol. All Star'da Barış damgası koydun." açıklamasında bulundu.

Elendikten sonra açıklama yapan Barış şu ifadeleri kullandı:
Bu sene All Star'a çağrılacağımız zaman bize haber geldi. Geçen seneki tecrübeme bakarak All Star'a giremeyeceğimi düşünmüştüm. Bunu ilk defa anlatıyorum şu an. Yedeklere gireceğim gün gelmek istemiyorum dedim. Masterchef All Star'da tek bir şey öğrendim, asla vazgeçmemeyi öğrendim. Sizlerden de çok şey öğrendim, her şey için teşekkür ediyorum. Bn son olarak bir şey söylemek istiyorum, ben çok zor bir hayattan geldim. Çok küçük yaştan beri savaşın içindeyim. Emlakçılık yaptım, taksilik yaptım. Ben biliyorum ki elendiğim gün söyleyeceğim dedim annem beni izliyor ve benimle gurur duyuyor. Bundan eminim.