Cadde MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli? Eren Kaşıkçı'nın annesi ve eşi Ecem kim?

MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli? Eren Kaşıkçı'nın annesi ve eşi Ecem kim?

05.01.2022 - 20:05 | Son Güncellenme:

Eren Kaşıkçı annesi ve hayatı hakkında aramalar sürüyor...MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında öne çıkan isimlerden olan Eren Kaşıkçı, yarışmada tabakları ile jürinin dikkatini çekiyor. MasterChef Eren, evli ve bir kız çocuğu babasıdır. Peki, MasterChef Eren'in eşi kim?

MasterChef Eren kimdir, kaç yaşında, nereli Eren Kaşıkçının annesi ve eşi Ecem kim

Eren Kaşıkçı, 2021 sezonunda MasterChef yarışmasıyla adını duyurdu. Yarışmacı, Ecem Kaşıkçı ile evlidir. Çiftin bir kızı bulunuyor. MasterChef Eren, Kırıkkale'de doğdu ve aslen Tokatlıdır. Ancak yarışmaya ise Gökçeada'dan katılıyor. İşte, MasterChef Eren ve eşi Ecem hakkında...

Haberin Devamı

MASTERCHEF EREN KİMDİR?

Eren Kaşıkçı 1989 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. Annesinin adı ise Arife'dir. 33 yaşındaki yarışmacı aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunuyor ve babası asker, annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Kaşıkçı, yarışmaya da Gökçeada'dan katılıyor. Evli ve bir çocuk babasdır.

Eşi Ecem Kaşıkçı ile 2015 yılında, çalıştığı otelde tanıştığını belirten yarışmacı, birlikte Bodrum'a yerleştiklerini de ekliyor. 2017 yılında ise Ecem ile evlendiklerini ve Çanakkale'nin en turistik bölgelerinden biri olan Gökçeada'ya taşındıklarını ifade ediyor.

Kaşıkçı'nın 2020 yılında kızı dünyaya geldi. Sörf restoranında aşçılık yapmaktadır.

MasterChef Eren Kaşıkçı'nın Instagram hesabı 'kizilsakalinmutfag' dır.