Cadde Masterchef Eren kimdir, kaç yaşında? Masterchef şampiyonu Eren'in hayatı

Masterchef Eren kimdir, kaç yaşında? Masterchef şampiyonu Eren'in hayatı

15.01.2022 - 09:36 | Son Güncellenme:

Masterchef Eren, yarışmanın şampiyonu oldu. En yüksek puanı alan Eren Kaşıkçı kupayı aldı. Eren'in yaşamı ise izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Masterchef Eren kimdir, nereli?

Masterchef Eren kimdir, kaç yaşında Masterchef şampiyonu Erenin hayatı

Masterchef'te finalistleri kupayı kaldırmak için rekabet ettiler. Eren Kaşıkçı, ilk 2'ye kalan finalistler arasında yer aldı. Masterchef'in birincisi Eren oldu. Kırıkkale'de doğan Eren'in hayatı araştırılıyor. Peki Masterchef Eren kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

MASTERCHEF EREN KİMDİR?

Masterchef şampiyonu Eren Kaşıkçı, 1989 yılında Kırıkkale'de doğdu. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada'dan katılmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı halen hayatını orada sürdürmektedir. Kaşıkçı, İlkokulu Balıkesir Edretmit'te, ortaokul Kıbrıs'ta, liseyi ise Samsun'da turizm meslek lisesinde okumuştur. Üniveristede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadığını ifade etmektedir. 2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldığını dile getirmektedir.

Eşi Ecem Kaşıkçı ile 2015 yılında, çalıştığı otelde tanıştığını ifade eden MasterChef Eren, birlikte Bodrum'a yerleştiklerini ifade etmektedir. 'Oraya yeni hikayeler yazmaya gittik' diyen Eren, 2017 yılında ise Ecem ile evlendiklerini ve Çanakkale'nin en turistik bölgelerinden biri olan Gökçeada'ya taşındıklarını söylüyor.