Cadde Masumiyet dizisi Ela kim? İlayda Alişan yaşı ve boyu kaç, kimdir?

Masumiyet dizisi Ela kim? İlayda Alişan yaşı ve boyu kaç, kimdir?

25.02.2021 - 00:50 | Son Güncellenme:

Ekranların genç oyuncusu İlayda Alişan, Masumiyet dizisi ile yeniden ekranlarda. Genç oyuncu, dizide Ela karakterine hayat veriyor. Masumiyet dizisinde Ela rolünü oynayan İlayda Alişan, Çukur dizisinde Akşın'ı canlandırdı. İzleyenler 'Masumiyet Ela'nın gerçek adı nedir?' sorusunu aratıyor. Peki, İlayda Akşın kaç yaşında?

Masumiyet dizisi Ela kim İlayda Alişan yaşı ve boyu kaç, kimdir

Masumiyet Ela kim araştırılıyor. FOX'un yeni dizisi Masumiyet'te birbirinden usta oyuncular yer alırken dizinin konusu da oldukça ilgi çekici. Dikkat çeken dizide Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır ile birlikte İlayda Alişan'da başrolde bulunuyor. İddialı yapımın Ela'sı İayda Alişan'ın hayatına dair ayrıntılar haberimizde...

Haberin Devamı

MASUMİYET ELA YÜKSEL KİMDİR?

Bahar’ın 19 yaşındaki kızı olan Ela, liseyi bitirmiş ve üniversite heyecanı yaşamaya başlamıştır. Her şeyi yapabileceğine inandığı, her yöne sapmak istediği yaşta. Tipik bir Z kuşağı mensubu. Bir tıkla dünyayı değiştiririm derken olmayacak bir aşka koşup kendi dünyası değişecek. 

İLAYDA ALİŞAN KİM?

Alişan, 26 Şubat 1996 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde Moda Tasarım okudu. 1.60 metre boyunda, 48 kilo ve Balık burcu olan genç oyuncu, 

oyunculuk kariyerine ise reklam filmlerinde oynayarak başladı. İlk olarak 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisinde Merve karakteriyle rol aldı. Kariyerine TRT'de yayınlanan Gönül Hırsızı ile devam etmiş, ardından Benim Adım Gültepe'de Nurten karakteriyle dikkat çekmeye başlamıştır. Kariyerine 2015 yılında Songül Öden ve Mert Fırat'ın başrollerinde yer aldığı Serçe Sarayı'nda Sinem karakteri ile devam etmiştir. Bana Sevmeyi Anlat dizisinde Eylül, Rüya dizisinde canlandırdığı Cemre karakterine hayat vermiştir. Çukur  dizisinde ise Akşın Koçovalı karakteriyle ön plana çıktı. Çukur'dan sonra dijital platformun ilk Türk orijinal dizisi olan Hakan: Muhafız'da Aylin Erman karakterine hayat vererek ününü yurtdışına taşıdı. 2019'da Şampiyon'un kadrosuna katıldı. 2021 yılında dijital içerik platformu olan Gain'in orijinal dizisi Terapist'te Özlem Narin karakterini canlandırdı.