Cadde Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrıldı mı? Tansen Öngel diziden çıktı mı?

Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrıldı mı? Tansen Öngel diziden çıktı mı?

09.06.2021 - 01:25 | Son Güncellenme:

Masumlar Apartmanı dizisi sezon finali ile ekran macerasına kısa bir ara verdi. Son bölümde Farah Zeynep Abdullah'ın hayat verdiği İnci karakteri ise kadrodan ayrıldı. Naci rolünü oynayan Tansel Öngel hakkında da aramalar başladı. Peki, Masumlar Apartmanı Naci ayrıldı mı?

Masumlar Apartmanı Naci diziden ayrıldı mı Tansen Öngel diziden çıktı mı

Naci diziden ayrıldı mı, neden? TRT1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı sezon finali ile ekrana geldi. İnci'nin ölümü herkesi yasa boğsa da Naci'nin gittiği sahneler de dikkat çekti. İzleyenler Naci diziden ayrıldı mı, ölecek mi gibi soruları araştırıyor. 

Haberin Devamı

MASUMLAR APARTMANI NACİ AYRILDI MI?

Fenomen dizi Masumlar Apartmanı, 37. sezon finali bölümü ile seyircisi ile buluştu. Ekran başındakileri gözyaşları içerisinde bırakan dizide İnci geçirdiği kaza sonucu yaşamını yitirdi. Naci'nin veda sahneleri ise öne çıktı. Tansel Öngel tarafından canlandırılan Naci karakterinin eşi ve kızı ile birlikte tedavi için Amerika'ya gittiği görüldü. Safiye'nin tüm çabaları sonucu tedavi olmaya karar veren Naci'nin akıbeti yeni sezonda netleşecek.

TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Öngel, 24 Eylül 1976 tarihinde Kilis'de dünyaya geldi. 2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Hâlen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

Haberin Devamı

Bazı TV dizilerinde oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı. Benim İçin Üzülme dizisinde 2 sezon boyunca Niyazi karakterini canlandırdı. Yaz'ın Öyküsü adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır. Masumlar Apartmanı'nda Naci karakterini canlandırmıştır.

Yazarlar