Cadde Masumlar Apartmanı Rüya diziden neden ayrıldı? Rüya'yı oynayan Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında?

Masumlar Apartmanı Rüya diziden neden ayrıldı? Rüya'yı oynayan Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında?

15.02.2022 - 21:13 | Son Güncellenme:

Melisa Şenolsun diziden ayrılıyor mu? Masumlar Apartmanı dizisinde Rüya karakterine hayat veren Melisa Şenolsun, İnci'nin ardından Han'ın hayatına girmişti. İzmir'de doğan Şenolsun, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nde eğitim görüyor. Peki, Melisa Şenolsun boyu kaç, kardeşi kim?

Masumlar Apartmanı Rüya diziden neden ayrıldı Rüyayı oynayan Melisa Şenolsun kimdir, kaç yaşında

Masumlar Apartmanı dizisi her hafta salı akşamı TRT 1 ekranında yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Rüya karakteri ile Melisa Şenolsun öne çıkıyor. Reyting rekortmeni dizide Rüya'nın akıbeti gündeme geldi. Peki, Melisa Şenolsun Masumlar Apartmanı'ndan ayrıldı mı?

Haberin Devamı

RÜYA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Ekranların sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda Rüya karakteri dikkat çekiyor. Rüya'ya ise Melisa Şenolsun can veriyor. Ancak Şenolsun dizinin 57. bölümünde kadrodan ayrıldı. Sebebine dair henüz bir açıklama gelmedi.

MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR?

Şenolsun, 24 Eylül 1996 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu Efecan Şenolsun'la kardeştir. Kariyerine 2015 yılında Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde "Sude" karakterini canlandırdı. Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte başrol oyuncu olarak yer aldı. Melisa Şenolsun son olarak Atiye dizisiyle izleyici karşısına çıktı.